PARERI Citroen C4 Cactus o alternativa la masinile compacte traditionale. Analiza de sentiment review-uri.

Trimiteți un comentariu
Citroen C4 Cactus, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,60.

1. Pareri Pozitive - 2,10
2. Pareri Negative- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,40

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat opinia referitoare la Citroen C4 Cactus (versiune beta):
Organizare - 37%
Stabilitate - 55%
Auto-exprimare - 51%
Caracterul practic - 45%
Curiozitate - 34%
Entuziasm - 23%
Provocare - 20%

Tendințele sociale ale parerilor referitoare la Citroen C4 Cactus
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Deschidere spre experienta - 0,59
Conştiinciozitate - 0,23
Extrovertirea - 0,50
Agreabilitatea - 0,13
Nevrotism - 0,15

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Citroen C4 Cactus
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,34
Incredere - 0,66
Nesigur - 0,13

Consumatorii au primit cu satisfactie lasarea noului Citroen C4 Cactus, reinventat sa concureze cu masinile compacte traditionale.

Analiza de sentiment a review-urilor arata ca noul Citroen C4 Cactus este preferata de persoanele neconventionale si care dau dovada de o ridicata deschidere spre experiente noi.

Citroen C4 Cactus va ramane singura masina din familia de modele C4, automobilele C4 (hatchback) si C4 Aircross (SUV compact) urmand sa fie scoase de pe piata.

Citroen C4 Cactus foloseste în premiera suspensia hidraulica Progressive Hydraulic Cushions (PHC) care înlocuieste astfel suspensia pneumatica si ofera un confort mai bun pentru ocupantii masinii.

Citroen C5 Aircross are si el asemenea suspensii, insa modelul este comercializat deocamdata in China, urmand sa ajunga in Europa in a doua parte a lui 2018.

Pana atunci noul Citroen C4 Cactus va fi primul si singurul model Citroen cu suspensii hidraulice KYB. In afara de motorizarea de baza pe benzina de 1,2 litri (82 CP), suspensiile hidraulice pot fi puse pe orice combinatie de motor si transmisie. Aceasta motorizare de baza reprezinta 5% din vanzari.

Amatorii de motoare diesel, pot alege versiunile de motorizare de 1,6 litri BlueHDi cu 100 sau 120 CP, ultima fiind disponibila si cu o transmisie automata cu 6 trepte.

La nivel de personalizare Citroen ofera 31 de posibilitati de configurare prin intermediul pachetelor speciale Color Packs si a celor 9 culori pentru caroserie.

Atât în fata, cât si în spate, se remarca noi bare de protectie, complet redesenate. În fata, un element de decor cromat a fost plasat între luminile diurne, acesta integrând si sigla Citroen, celebrul „chevron” dublu. Tot în partea din fata gasim mai putin plastic negru si faruri mai mari.

Aceste informatii nu reprezinta sfaturi privind achizitionarea produsului sau serviciului si trebuie percepute ca fiind strict orientative.


Trimiteți un comentariu