WIZZ AIR: Cat costa sa SCHIMBI data unui bilet avion.

Trimiteți un comentariu
Cat costa sa schimbi data unui bilet avion, daca anulez biletul de avion primesc banii inapoi wizz air si rambursare bilet avion wizz air sunt cateva din intrebarile legitime ale pasagerilor care posteaza comentarii pe forumurile despre: recuperare bani bilet avion tarom, schimbare data bilet avion blue air, anulare bilet avion wizzair, schimbare data bilet avion blue air pret...

Spre deosebire de alte companii aeriene, pasagerii Wizz Air au deja posibilitatea de a schimba online data sau ruta de zbor, prin intermediul rezervarilor la call center sau la agentii din aeroporturi.

Biletele pentru cursele low-cost Wizz Air pot fi schimbate, prin achitarea unei taxe în valoare de 50% din tariful biletului initial, în limitele unei taxe minime de 10 euro si unei taxe maxime de 60 de euro.Prin achitarea unei astfel de taxe, la care se adauga orice diferenta pentru bilete si pentru taxele de bagaj, între zborul initial si cel nou, pasagerii pot modifica data sau ruta de zbor, dupa cum au anuntat reprezentantii companiei Wizz Air.

Pâna acum, se putea schimba data sau traseul prin plata unei taxe fixe, în functie de timpul ramas pâna la zbor.

Cele trei categorii au fost peste 30 de zile, între 30 si 7 zile si mai putin de 7 zile pâna la plecarea , la care se adauga diferenta de pret,daca era cazul, între vechiul si noul bilet.

Potrivit modificarilor, în locul taxei fixe, pasagerul Wizz Air va plati jumatate din suma cu care a cumparat biletul si diferenta de pret.

Acest lucru nu implica WIZZ Flex si Plus Fare, servicii ale Wizz Air prin intermediul carora pasagerii pot modifica data zborului plin plata anticipata a unei taxe.

Wizz Air a introdus acest nou sistem simplificat ca parte a dezvoltării constante a companiei de a le oferi clienţilor şi mai multe opţiuni, alături de o experienţă de călătorie plăcută, din momentul rezervării biletului de avion şi până la destinaţia zborului.


Trimiteți un comentariu