CLAUDIA Maria Dumitru BIOGRAFIA modelului din Romania cu un WIKI exceptional.

WIKI: Claudia Maria Dumitru are conform biografiei varsta de 23 de ani (este nascuta in data de 25 octombrie 1996) si are in acest moment o carieră solidă în competitiva industrie internationale a modei.

În anul 2019 tanara Claudia Maria Dumitru a defilat pe catwalk la New York Fashion Week pentru Armani, a avut colaborări cu Dolce & Gabbana sau Roberto Cavalli. Un palmares profesional cu adevarat de invidiat pentru modelul importantei agentii MRA Models.

Fosta eleva a colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Claudia Dumitru este imaginea unor branduri uriașe precum Emporio Armani, Roberto Cavalli și lucrează la Milano, New York sau Paris.
CLAUDIA Maria Dumitru Biografie inaltime varsta

Presa internationala o apreciaza pe tanara romanca. Astfel Claudia Dumitru este descrisa in modul urmator: "Having modelled for the past 14 months in Bucharest after attending a regional open casting at MRA Models, Claudia’s extraordinarily exotic looks call for major market momentum. Light eyed, long legged and lithesome, Claudia’s chameleon-like qualities carry major cachet. "

Masuri Claudia Maria Dumitru: Inaltime: 177 cm, bust 81 cm. Talie 59 cm, solduri 86 cm, par saten, ochi verzi.

Editorii de fashion susțin că în aproximativ un an, Claudia Dumitru o să ajungă în primele 20 de modele din lume.

Claudia Dumitru este una dintre modele romance internationale a cariera Claudiei nu a atins apogeul inca încă.

Modelul Claudia Dumitru se pregătește pentru debutul pe marele ecran, iar trecerea la industria cinematografică nu a trecut neobservată de critici.

Revistele de specialitate precum Vogue sau Elle scriu că bruneta Claudia are șanse foarte mari să ajungă în primele 20 de femei din Entertainment-ul international.