CONCURS Promotie EVO MOL 2019: castiga carduri de carburant în valoare de 250 lei

Tragerea la sorti a castigatorilor concursului promotie MOL 'Tu alimentezi, MOL te premiaza!" va avea loc in data de 3 septembrie 2019.

Parerea comentariilor despre concursul 2019 'Tu alimentezi, MOL te premiaza!" de pe forumurile cu topicuri legate de subiecte precum mol romania promotii, catalog mol romania, promotie mol multibonus:
  • Utilitatea produsului: 4,0 din 5

  • Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,0 din 5

  • Este produsul usor de utilizat: 4,1 din 5

  • Este produsul de calitate buna: 4,1 din 5

  • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,0 din 5

  • Au avut altii o experienta buna cu : 4,2 din 5
MOL te invita la concurs: alimentează cu minimum 25 de litri de carburant EVO în staţiile MOL și ai șansa să câștigi, prin tragere la sorti urmatoarele super premii: 1 000 carduri de carburant în valoare de 250 lei fiecare si 3 masini Honda Civic.

Cele 1000 carduri de carburant MOL se acorda instant, prin tragere la sorți în sistem informatic; verifica bonul fiscal si daca este tiparit urmatorul mesaj „Felicitari! Ai câștigat un card MOL Gift de 250 lei!” inseamna ca ai castigat 1 card premiu.

Premiile mari ale concursului 'Tu alimentezi, MOL te premiaza!" 2019, cele 3 Honda Civic, se acorda prin tragere la sorti la finalul campaniei.

Campania promotionala se desfășoară în toate benzinariile MOL din România, în perioada 17 iunie - 18 august 2019.

Pentru a te înscrie în tragerea la sorți pentru cele 3 Honda Civic, te rog să introduci datele tale mai jos.

Dacă ești client loial MOL Romania și ai folosit cardul MultiBonus, te bucuri de extra avantaje:

a) ești automat înscris în tragerea la sorți de la finalul campaniei pentru unul dintre cele 3 autoturisme Honda Civic, nu trebuie să mai completezi formularul de mai jos;

b) si ceea ce este cel mai important: ai de 2 ori mai multe șanse de câștig deoarece MOL îți dubleaza numărul de tranzacții participante la extragere.

Regulamentul promotiei MOL 2019 precum si informaţii suplimentare despre campanie pot fi obţinute NON STOP  sunând la linia verde MOL 0800 800 665, apel gratuit valabil din orice reţea, pe www.molromania.ro sau în benzinăriile Grupului MOL din România participante la prezentul concurs promotional.


Trimiteți un comentariu