CONCURS www ORANGE ro: Aboneaza-te la newsletter-ul Orange si CASTIGA un Smart TV JVC.

Conform regulamentului concursului, clientii ORANGE Romania care se aboneaza la newsletter-ul Orange pot castiga prin tragere la sorți urmatoarele premii: un Smart TV JVC, un smartphone Huawei Mate 20 Pro sau o tabletă Lenovo TAB 4.

Campania promotionala ORANGE se desfasoara in perioada 10 iulie 2019  – 15 octormbrie 2019!

Participantii la campania promotionala Orange.ro tebuie sa se inscrie la newsletter in perioada concursului prin introducerea unei adrese de email valida si corecta, la care va putea primi ulterior concursului informari de marketing legate de cele mai noi oferte, produse si servicii, personalizate si adaptate tipului sau de client.


Pentru tragerea la sorti a castigatorilor concursului Orange 2019 vor fi luate in considerare adresele de email unice.

Astfel, daca un Participant a introdus aceeasi adresa de email de mai multe ori, in tragerea la sorti va fi considerata o singura data.

ATENTIE! Adresa de email nu a fost inscrisa la newsletterul Orange anterior datei de inceput a campaniei promotionale.

În cadrul Campaniei promotionale 2019, Orange Romania oferă un număr de 3 premii, acordate, după cum urmează:

• 1 premiu constand intr-un Smart TV JVC in valoare de 329 euro (TVA inclus) pentru inscrierile efectuate in perioada 10 iulie-11 august 2019.

• 1 premiu constând intr-un telefon Huawei Mate 20 Pro, în valoare de 839 euro (TVA inclus) pentru inscrierile efectuate in perioada 12 august – 15 septembrie 2019

• 1 premiu constând intr-o tableta Lenovo TAB4 8 în valoare de 129 euro (TVA inclus) pentru inscrierile efectuate in perioada 16 septembrie – 15 octombrie 2019. (PARTICIPA AICI LA CONCURSUL ORANGE)

Desemnarea câştigătorilor concursului Orange se va efectua prin tragere la sorţi lunara, dupa cum urmeaza:

• 12 august 2019– tragerea la sorti pentru desemnarea unui castigator si a 5 rezerve pentru premiul constand in Smart TV-ul JVC

• 16 septembrie 2019– tragerea la sorti pentru desemnarea unui castigator si a 5 castigatori de rezerva pentru premiul constand in Smartphone-ul Huawei Mate 20 Pro.

• 16 octombrie 2019– tragerea la sorti pentru desemnarea unui castigator si a 5 rezerve pentru premiul constand in tableta Lenovo TAB4 8.

Desemnarea castigatorilor prin tragere la sorti se va face la sediul Organizatorului situat în Bucuresti, cladirea Europe House, blvd. Lascar Catargiu, 47-53, sector 1, Bucuresti.

Organizatorul va contacta pe email Participantul câştigător în ziua în care s-a efectuat tragerea la sorţi, mentionate mai sus, pentru a-i furniza detalii despre condiţiile necesare pentru acordarea şi înmânarea Premiului conform Regulamentului.

Participantul câştigător va fi rugat să furnizeze in magazin, cand ridica premiul, informaţii detaliate precum serie si numar CI si CNP .

Aceste date trebuie să coincidă cu cele din documentele în original care vor fi prezentate la momentul semnării procesului verbal de predare a Premiului.

In plus, participantului castigator i se va solicita acordul explicit pentru a putea face o copie dupa Cartea de Identitate furnizata ca dovada a identitatii sale. (INTRA AICI IN PROMOTIA ORANGE).
noriel.ro