HGH ACTIVATOR pareri capsule producerea Hormonului Uman de Crestere cu recenzii bune pe forumuri

Trimiteți un comentariu
Sa ne facem o parere despre suplimentul natural HGH Activator CELEX Laboratories, un produs modern si inovativ formulat special pentru a stimula producerea de catre organism pe cale naturala a Hormonului Uman de Crestere si eliberarea acestuia in circuitul sanguin in paralel cu stimularea ficatului pentru productia de IGF-1, un factor de crestere asemanator insulinei si descoperit ca fiind esential in tratamentul fenomenului de imbatranire.

Ingrediente compozitie capsule HGH Activator CELEX Laboratories

Gliceril fosforil colina (GPC) .... 250 mg
Continand alfa-glicerilfosforilcolina (Alfa GPC) .... 125 mg
Extract din corn neosificat de ren (Dear Antler Velvet) .... 110 mg
Extract concentrat din glanda hipofiza anterioara .... 83 mg
Colostrum 30% IgG .... 16.5 mg
Andrographis Paniculata PE .... 8.3 mg
Matrice de aminoacizi pro-HGH:
GABA .... 50 mg
L-arginine .... 83 mg
L-lizine .... 50 mg
L-ornitine .... 16.5 mg
L-glicine .... 16.5 mg
comentarii recenzii hgh activator

Varful cornului de Ren contine numerosi stimulanti hormonali, o proportie optima de aminoacizi esentiali pentru stimularea eliberarii Hormonului Uman de Crestere care la randul lor stimuleaza eliberarea Hormonului Uman de Crestere precum si o serie de imunomodulatoare si antiinflamatoare folosite de organismul puiului de ren pentru a trateaza rapid rana produsa de strapungerea pielii capului de catre cornite.

Prezenta proteinei de Legatura-3 ( growth factor binding protein-3 IGFBP-3) elimina posibilitatea stimularii cresterii in numar a celulelor maligne (canceroase) prin legarea factorului de crestere doar de celulele normale.

Efecte benefice al administrarii HGH Activator

a) La copii sau adolescenti cu deficiente de ritm de crestere stimuleaza glanda pituitara sa elibereze mai mult hormon de crestere rezultand intr-o accelerare a cresterii oaselor si musculaturii.

b) La persoanele care fac exercitii fizice, sportivi, culturisti HGH Activator reduce straturile de grasime, mareste masa musculara, mareste nivelul de energie disponibila pentru exercitiu (prin arderea grasimilor).

c) La persoanele trecute de 21 de ani HGH Activator incetineste fenomenul de inbatranire generala.

d) La persoanele trecute de varsta de 40 de ani: administrarea regulata reverseaza unele efecte esentiale ale inbatranirii conform listei de mai jos:
- calitate mai buna a somnului & stabilitate emotionala;

- mai multa energie si rezistenta la activitati sau exercitii fizice;

- reducerea straturilor de grasime;

- marirea densitatii oaselor;

- inbunatatirea memoriei si a nivelului de alerta mintala;

- intarirea musculaturii atat ca nivel de forta cat si ca dimensiune;

- reversarea pierderii parului si restaurarea culorii acestuia;

- regenerarea sistemului imunitar;

- intarirea muschiului inimii;

- reducerea colesteroilului;

- normalizarea tensiunii arteriale;

- miscorarea pana la disparitie a ridurilor;

- reversarea multor simptome ale bolilor degenerative;

- inbunatatirea texturii si consistentei pielii.

Mod de administrare HGH Activator conform prospectului :

a) Tratament standard cu HGH Activator: 2 capsule pe zi administrate seara, inainte de culcare, pe stomacul gol (la cel putin o ora de la ultimul produs alimentar ingerat).

Se recomanda administrea timp de 6 zile cu o zi pauza. Pentru usurinta, incepeti administrarea intr-o zi de luni si faceti pauza duminca.

Pentru persoanele cu un sistem imunitar mai slab, persoanele afectate mai pregnat de procesul de inbatranire, persoanele care vor rezultate mai rapide sau care vor sa obtina dezvoltarea musculaturii se poate mari doza intre 2-6 capsule pe zi timp de 5 zile cu 2 zile pauza pe o perioada de de 2 luni dupa care se reduce la 2 capsule pe zi pentru urmatoarele 2 luni, dupa care se repeta ciclul.

b) Tratament forte cu HGH Activator: 3 capsule pe zi administrate seara, inainte de culcare, pe stomacul gol (la cel putin o ora de la ultimul produs alimentar ingerat) timp de 5 zile pe saptamana urmat de 2 zile pauza (pentru repaus-ul glandei).

Rezultate foarte bune in refacerea si regenerarea organelor precum si in combaterea procesului de inbatranire se obtin daca se asociaza si Stemulin 3 capsule (administrate concomitent cu HGH-Activator).Trimiteți un comentariu