HomEvo FOVAL pareri forum Repelent Gel Furnici momeala insecticida pentru apartament

Sa aflam parerea recenziilor de pe forumuri despre repelentul Homevo Foval Gel furnici, un insecticid gel tip momeala insecticida, destinat intregului spectru al populatie de furnici care are in compozitie atractanti pe baza de zahar si feromoni care duc treptat la cresterea atractiei in cazul populatiilor de furnici.

Conform fisei tehnice Insecticidului Foval gel este extrem de eficient in combaterea principalelor specii de furnici sinantrope precum: furnica neagra comuna, furnica rosie faraon, furnica fantoma, furnica transparenta si furnica argentiniana.

Homevo Foval Gel Furnici are un efect letal intarziat timp de cateva ore, astfel incat furnicile lucratoare au timpul necesar de a intra in contact cu momeala si de a o distribui celorlalte furnici lucratoare, reusind astfel sa hraneasca atat larvele cat si regina. Prin eliminarea reginei colonia de furnici din casa va disparea.
HomEvo FOVAL opinii recenzii forum cum se scapa de furnicii

Mod de aplicare Homevo Foval Gel furnici: se aplica capcanele in zonele afectate.

Rezultatele in cazul utilizarii gelului Foval impotriva furnicilor se obtin aproximativ dupa 24 de ore de la tratament, atunci cand se vor observa primele furnici moarte, dar si o intensificare a activitatii in zona capcanelor, adica a zonei unde este aplicat gelul, intrucat furnicile sunt atrase in special de capcane.

Caracteristicile biologice ale speciei de furnici pun accent pe mutarea hranei gasite in musuroiul comun, ce va facilita contaminarea in scurt timp a intregii populatii activa, care va disparea in proportie de 10-20% in fiecare zi, atingandu-se exterminarea completa a coloniei in 7-14 zile de la prima aplicare a gelului, dar toate acestea sunt valabile in functie de tipul de furnica.

Domenii de aplicare repelent Homevo Foval Gel furnici: in locuinte, in spatii inchise, in bucatarii, in locurile unde se pastreaza / prelucreaza / comercializeaza alimente la interior, iar in exterior se pot trata zonele de acces in locuinte, sau direct pe musuroi.

Nu pateaza, nu lasa urme, nu are miros, nu este iritant, este biodegradabil, motive pentru care este recomandat cu precadere pentru aplicarea in incintele sensibile.

Remanenta Homevo Foval Gel furnici: pana la 12 saptamani, in conditiile in care gelul insecticid isi pastreaza atractivitatea si activitatea insecticida chiar in conditii de temperaturi ridicare (peste 40 C) si umiditate (90%).

VERIFICA OFERTA DE PRET AICITrimiteți un comentariu