MANUAL Utilizare TEFAL Gratar electric SuperGrill XL. Instructiuni de folosire

Potrivit manualului de utilizare cu instructiuni de folosire gratarul electric SuperGrill XL Timer GC461B34 TEFAL prepară toate tipurile de ingrediente, pentru orice ocazie: legume, sandwich, pește/pui şi carne roşie pentru toate gusturile şi preferinţele.

Datorită modului MAX, cu ajutorul modernului Gratar electric SuperGrill XL de la Tefal poţi savura un grătar bine făcut, dar în celaşi timp fraged şi suculent.

Parerea consumatorilor despre oferta gratarul electric TEFAL SuperGrill XL Timer GC461B34 extrasa din media comentariilor de pe forumurile cu subiecte despre gratar electric tefal optigrill+ gc712d, grill tefal supergrill xl gc461b34, gratar electric tefal ultracompact:

1. Opinii Pozitive: 2,80

2. Pareri Negative: 1,40

3. Opinii Neutre: 0,80

TEFAL Gratar electric SuperGrill XL pareri forum

Descarca de aici manualul de utilizare Gratar electric SuperGrill XL Timer GC461B34 TEFAL cu instructiunile de folosire.

Potriviti instructiunilor de utilizare plăcile din aluminiu turnat sub presiune ale gratarului SuperGrill XL Timer GC461B34 Tefal asigură performanță ridicată pentru un grătar perfect preparat, fraged şi delicios, la fel ca în restaurante.

SuperGrill este un grătar electric multifuncțional cu un termostat cu 4 poziții. Cu cronometrul său digital, poţi selecta timpul de preparare în funcție de preferințe.

Gratarul electric Tefal SuperGrill XL este partenerul ideal daca vrei sa iti impresionezi familia si prietenii cu un gratar perfect preparat si chiar pentru a gati orice fel de ingredient indiferent de ocazie.

Poti folosi acest gratar electric de la Tefal atat in bucatarie, cat si afara, avand 2 pozitii pentru gratar si barbeque. Termostatul cu 4 pozitii asigura rezultate perfecte pentru toate tipurile de ingrediente pentru a satisface toate gusturile si preferintele.

Placile detasabile si tava pentru colectarea sucurilor sunt compatibile cu masina de spalat vase.

Interese de pe forumurile analizate: Manuale de Utilizare Tefal, Manual de Utilizare, Ghid de Utilizare  SuperGrill XL Timer, Intructiuni de Folosire, Manualul Proprietarului, Manual de Operare.