Meaco UK12L Pareri forum Dezumidificator si purificator electric casnic pentru apartamente.

Sa ne facem o parere despre Meaco UK12L un dezumidificator electric cu functii de purificator care are un sistem unic de funcționare a aparatului pentru performanță ridicată și consum redus de energie.

Atunci când umiditatea dorită a fost atinsă, dezumidificatorul casnic Meaco UK12L se va opri, dar ventilatorul va continua să funcționeze timp de 2 minute pentru a verifica dacă umiditatea relativă este stabilă.

Dezumidificatorul de apartament Meaco UK12L apoi se oprește timp de 30 minute, după care va porni doar pentru a analiza o probă de aer (doar cu funcționarea ventilatorului) astfel încât senzorul de umiditate relativă poate decide când va începe colectarea din nou de apă.
Dezumidificator Meaco UK 12L recenzii forumurii

Dacă umiditatea relativă rămâne sub pragul dorit, ventilatorul se va opri din nou pentru pentru încă 30 de minute. Când umiditatea relativă crește din nou, dezumidificatorul va porni automat funcția de colectare de apă din aer.

Cu ajutorul filtrului HEPA Optional acest dezumidificator electric eficient poate deveni și un excelent purificator de aer excelent pentru persoanele care au dezvoltat alergii la: spori de mucegai, polen, praf, acarieni, păr de animale și alte 99,97% particule mai mari de 0.3µm(microni).

Higrostatul dezumidificatorului Meaco UK12L este reglabil în trepte de 5% (între 30% și 80% umiditate relativă) prin simpla apăsare a unor săgeți.

Temporizatorul reglabil vă permite să utilizați dezumidificatorul pentru un anumit număr de ore înainte de a se opri, iar în cazul în care rezervorul este plin, dezumidificatorul se va opri din lucru, iar lumina care indică rezervorul plin va clipi.

Rezumat caracteristici tehnice  dezumidificator si purificator Meaco UK12L de aprtament conform manualului de utilizare:

Capacitate de dezumidificare max: 12 l / zi
Debit de aer max.: 100 m³/ h
Potrivit pentru încăperi cu o suprafață de până la 30 m²
Higrostat: cu  Display digital
Timer pentru oprirea automată: 1 - 24 H
Funcție Blocare Copii
Trepte ventilație: 1
Dezghețare automată: electronic
Consum max.: 160 W
Consum funcție separată purificare max: 25W
Rezervor de apă: 2,5 l
Nivel sonor: 44 dB (A)
Alimentare: 230 V / 50 Hz
Domeniul de funcționare, temperatură: 5°C - 35°C
Domeniul de funcționare, umiditate: 30% - 100 % u.r.
Dimensiuni (LxlxH): 325x248x485mm
Greutate: 9,5 kg

VERIFICA AICI PRETURILE