MESAJE de DOR si DEPARTARE. Mesaje de asteptare si dor pentru EL si EA.

Trimiteți un comentariu
Iata cateva mesaje de dor si departare pentru El, mesaje de asteptare si suferinta din iubire pentru fostii iubiti, mesaje de dor nebun pentru El si Ea.

O scurta slectie din mare de mesaje de asteptare si dor pentru iubit, pentru iubita, pentru prietena sau prieten.

1) Mie dor sa te strang in brate si sa uit de realitate, sa zbor printre stele, sa alunec prin mii de sentimente care imi patrund fiecare celula din corp si ii da putere. Vreau acea imbratisarea care sa imi dea puterea de a ajunge pe culmile fericirii, sa fie o fericire la maxim in care sufletul meu sa se unga cu medicamentele care i se cuvin. Iar daca va fi nevoie, voi cersi imbratisarea ta, pentru a-mi alinta trupu-mi mort si pentru al vindeca de rani!
mesaje de dor nebun si asteptare pentru El si Ea

2) Știu că nu mă înțelegi, dar dorul de tine mă cuprinde imediat cum ies pe ușă și te las în pat dormind. Aș mai fi vrut să stau cu tine, să ne trezim amândoi și să ne bem cafeaua împreuna, dar poate vom reuși mâine. Mi-e atat de dor de tine, dragul meu!

3) Pământul poate să nu se mai rotească, păsările să nu mai zboare, lumânările să nu mai lumineze, peștii să nu mai înoate, inima poate înceta să mai bată. Dar eu nu voi înceta să-mi fie dor de tine.

4) Deşi e soare afară, tristeţea mea e tot mai mare pentru că nu te am lângă mine. Te aştept în cuibul nostru. Dor de tine! Îmi este foarte dor de tine! Ştii că zâmbetul tău este cel mai important pentru mine şi sunt foarte bucuroasă că ai venit în viaţa mea pentru a mă iubi şi a mă răsfăţa! Abia aştept să te văd pentru a-ţi întoarce înzecit tot ceea ce îmi oferi tu! Te iubesc mai mult decât propria persoană.

5) Număr secundele până revii în braţele mele! Abia mă mai pot concentra la ce se întâmplă în jurul meu! Abia aştept să îţi văd ochii în care ador să mă oglindesc! Te iubesc şi mi-e dor de tine!

6) Dorul nu mai doare atunci când este pentru persoana pe care o iubești și care te iubește, pentru cea cu care locuiești sub același acoperiș și împreună scrieți viitorul. Așa că îți mulțumesc pentru dorul liniștitor din fiecare zi.

7) Am să scriu ,,mi-e dor” pe o piatră și am să ți-o arunc în față, așa vei ști cât de mult mă doare să-mi fie dor de tine.

8) Daca nu ne vom vedea in urmatoarele zile, voi simti cum inima mea o ia razna de dor, nu ma mai asculta si fuge direct la tine! Te iubesc, dragul meu sufletel!

9) Ştiu că te gândeşti în fiecare secundă câte un minut la mine. Hai mai repede acasă, că mă plictisesc de moarte şi mi-e tare dor de tine! Te aştept cu nerăbdare. Mi-e dor de tine, mi-e dor de amândoi. Mi-e dor de zâmbetul tău, mi-e dor de noi…

10) Tu esti acela care m-a invatat sa iubesc cu adevarat. Iti multumesc ca existi tu, soarele meu iubitor, bland, atent, grijuliu. Mie dor de tine!

11) Când o să-mi fie dor de tine, într-o noapte/ Am să-ţi bat în geam cu degete de ploaie./ Să nu tresari când va tuna afară/ E dorul meu ce te cheamă.

12) Tu ești soarele din dimineața mea, tu ești luna din noaptea mea, tu ești ritmul care bate în inima mea! Mi-e dor de tine și nu pot să stau departe de tine!

13) Tot ce îmi doresc din toată inima este să te ating, să te sărut, să te cuprind, să am grijă de tine, să te simt, să te iubesc. Dar tot ce pot face este să stau aici, căutându-te prin amintiri și visând.

14) N-ai dreptul să fii atât de frumos, n-ai dreptul să ai ochi în care să mă pierd de fiecare dată. Cum să te uit? N-ai dreptul… Plâng de durere, singuratatea mă sfâșie, dar cel mai tare mă sfâșie dorul de tine. Întoarce-te la mine și fă-mă din nou să zâmbesc!

15) Chiar daca nu esti aproape de mine, in fiecare dimineata, cand ma trezesc gandul este la tine, inima se zbate mai tare iar fluturii in stomac inca joaca hora. Doresc sa revii mai repede pentru ca sa te simt aproape si al meu (a mea) si ca prima persoana pe care sa o vad dimineata sa fii tu!

Asteptam de vaoi sa ne trimiteti mesaje de dor si iubire, mesaje de dorinta, mesaje de dor in engleza traduse, mesaje de dor si dragoste care va plac.


Trimiteți un comentariu