NICUSOR Iordan wiki de CANCAN cu MERI Stipo si Ana Maria Rosa

Ascunde biografia lui Nicusor Iordan secrete teribile? Daca este sa ne luam dupa MERI Stipo nasa de botez a Anei Maria Rosa, fiica regretatului artist popular Aurelina Preda, Nicusor Dan ar ascunde un wiki biografic care nu l-ar pune intr-o lumina prea buna.

Astfel, Meri Stipo a făcut câteva dezvăluiri de-a dreptul șocante, secrete pe care Aurelina Preda le-ar fi dus cu el în mormânt.

Meri Stipo a vorbit despre presupusele agresiuni de care Nicușor Iordan a fost acuzat, una dintre victimele prietenului fostului cântăreț fiind chiar fiica acestuia, Ana Maria Rosa.

Anamaria Rosa Preda îl acuză că a agresat-o, însă Iordan respinge categoric acuzațiile care i-au fost aduse in spatiul public de nasa de botez a Anei Maria Rosa.

Nicusor Iordan a recunoscut că există o plângere penală depusă la parchet pe numele lui. Pe de altă parte, el spune că o va da în judecată pe nașa Anamariei, după ce aceasta a ieșit cu declarații la adresa lui.

Meri Stipo susține acum că este bucuroasă că Ana Maria Rosa a avut curajul să îl dea în judecată pe Nicușor Iordan pentru abuz și speră că justiția va face dreptate.

Nașa Anei Maria Rosa susține că Nicușor trebuia să fie pentru ea ca un al doilea tată, însă acesta nu a făcut altceva decât să își bată joc de fată și să profite de inocența ei.

Cei de la ziarul  www cancan ro scriu că Meri Sipo a simțit o atracție nefirească între Aurelian Preda și Nicușor Iordan, și că acesta din urmă, era extrem de gelos pe Ana Rosa. Cu alte cuvinte, Meri spune că Aurelian Preda era gay și întreținea o relație de mai mulți ani cu Nicușor Iordan.

Presupusele abuzuri de care este acuzat Nicusor Iordan, le-ar fi comis pe când Ana Maria Preda, acum majoră și cu un partener minunat, avea varsta de doar 16 ani.

Aurelian Preda a avut grijă de fata pe care a născut-o nepoata sa Ica la fel ca și cum ar fi fost fiica lui. Meri a fost sunată să accepte rolul de nașă de botez și astfel a intrat în viața solistului.

Revenind la biografia lui Nicusor Iordan, va spune ca acesta a vorbit o singură dată despre drama lui, iar asta s-a întâmplat în emisiunea pe care prietenul său, Aurelian Preda, o prezenta la Etno TV.

Atunci Iordan a povestit atunci că a fost marcat de divorțul părinților lui și că și-a convins mama să se împace cu tatăl lui abia pe patul de spital. Iordan avea doar 11 ani când a început coșmarul.

Ulterior, la varsta de 14 ani, Nicușor Iordan s-a angajat cu jumătate de normă în cadrul grupului ”Teleormanul” condus de regretatul Liviu Vasilică, si astfel si-a inceput cariera de solist de muzica populara.


Trimiteți un comentariu