Pareri Dezumidificator TROTEC TTK29E casnic ideal pentru apartament si ieftin ca pret.

Opiniile despre Dezumidificatorul casnic Trotec TTK29E de pe forumurile cu topicuri legate de dezumidificatoare electrice casnice ieftine sunt pozitivie si exprima in principal multumirea consumatorilor legata atat de performata cat si de pretul accesibil al produsului.

Conform manualului de utilizare, dezumidificator de apartament Trotec TTK29E, 10l/zi, Debit 110mc/h, este ideal a se folosi pentru spatii de pana la 15mp.

Trotec TTK29E are higrostat reglabil si o capacitate max. dezumidificare de 10l/zi si debit aer de 110mc/h ceea ce il face potrivit pentru utilizarea in spatii de pana la 15mp.

Higrostatul reglabil individual controlează permanent umiditatea relativă în încăpere, și când nu sunteți acasă. Cu ajutorul unui buton rotativ, se pot alege 7 valori diferite de umiditate în aer plus funcționarea permanentă.

Pareri Dezumidificator de apartament TROTEC TTK29E

Când umiditatea din aer atinge valoarea selectata, dezumidificatorul Trotec TTK29E se deconectează de la sine, iar imediat ce valoarea umiditatii creste din nou aparatul v-a porni automat. Astfel dispozitivul de dezumidificare este complet automatizat fara a fi nevoie sa fie supravegheat.

Filtrul de aer integrat in Trotec TTK29E combate înmulțirea bacteriilor și filtrează scamele, praful sau părul de animale din aer.

Aparatul de dezumidificare este dotat cu protecție automată la preaplin ceea ce inseamna ca acesta se deconectează când rezervorul de apă este plin.

Dispune de racord pentru furtun, pentru evacuare externă a condensului.

Rezumat caracteristici tehnice Dezumidificator casnic Trotec TTK29E:

➤Capacitate de dezumidificare max./24h: 10 litri
➤Debit de aer: 110 m³/h
➤Potrivit pentru încăperi cu o suprafață de până la 15 m²
➤Potrivit pentru încăperi cu un volum de până la 37 m³
➤Domeniul de funcționare, temperatură: 5°-32°C
➤Domeniul de funcționare, umiditate: 30 până la 90 % u.r.
➤Dezghețare automată: electronic
➤Alimentare: 230V (50Hz)
➤Consum max.: 250 W
➤Rezervor de apă (valoare de deconectare): 2,3 litri
➤Nivel sonor dB (A): 43
➤Lungime: 220 mm
➤Lățime: 365 mm
➤Înălțime: 490 mm
➤Greutate: 11,1 kg