Pareri forumuri CREDIT RAPID ONLINE VIACONTO IFN: varsta 20 - 65 de ani apreciata pozitiv

Parerea comentariilor reale despre imprumutul online fara adeverinta VIACONTO IFN de pe forumurile despre credit rapid doar cu buletinul, credit rapid pentru restantieri, credit rapid fara extras de cont, credit rapid cu buletinul online:

a) Utilitatea creditului IFN Viaconto: 4,30 din 5

b) Functioneaza creditului urgent Viaconto: 4,20 din 5

c) Este creditul rapid Viaconto usor de accesat: 4,10 din 5

d) Este creditul cu buletinul online de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este imprumutul online rapid orientat spre cineva ca mine: 4,00 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu creditele rapide nebancare ViaConto: 4,30 din 5
pareri reale imprumut rapid urgent viaconto

Pentru a aplica online pentru creditul rapid Viacont trebuie să fii rezident în România și să ai varsta între 20 și 65 de ani. NU trebuie să ai datorii active.

Este important să ai venituri periodice pe care să le poți arăta ca dovadă de salarizare, pensie, ajutor de șomaj, printre altele. De asemenea trebuie să ai un cont bancar valabil si serviciul internet banking activ.

Poți solicita un împrumut Viacont cu condiția să ai venituri periodice demonstrabile, cum ar fi, de exemplu, pensia, indemnizația de șomaj.

Pentru a primi Creditul IFN Viacont, Împrumutatul se înregistreaza pe website-ul Creditorului www.viaconto.ro, denumit în continuare “Website”.

În procesul de înregistrare, Împrumutatul îsi stabileste parola care dupa procesul de înregistrare va fi folosita pentru a intra în Profilul de Utilizator al Împrumutatului.

Pantru a contracta un credit urgent online Viacont trebuie sa prezinti urmatoarele acte:

- BI/CI: scanat / fotografie

- extras de cont bancar pe o perioadă de la o lună până la trei luni aferent contului de salarizare, pensie și / sau alte venituri.

Toate informațiile trebuie să fie încărcate în cadrul cererii online sau trimise la adresa de email info@viaconto.ro

Pentru a primi un imprumut urgent Viacont, nu este nevoie de constituirea vreunei garantii sau a unui garant.

Identitatea Împrumutatului poate fi confirmata printr-un transfer de 0.01 RON din contul bancar al Împrumutatului în contul bancar al Creditorului. Aceasta plata pentru autentificare bancara nu va constitui obiectul unei rambursari.

Profilul de Utilizator al Împrumutatului este activat doar dupa ce se verifica identitatea Împrumutatului dupa cum se mentioneaza în cele de mai sus si sunt finalizati alti pasi online.

Creditorul Viacont IFN SA are dreptul sa refuze înregistrarea Împrumutatului pe Website, precum si orice cerere de Creditare.

Creditorul nu are obligatia sa justifice refuzul. În termen de 5 zile lucratoare de la depunerea cererii cu toate detaliile solicitate, Creditorul va trimite un email consumatorului cu privire la acordarea sau neacordarea Creditului.

Dacă ai un cont bancar în oricare dintre băncile colaboratoare Viaconto vei primi banii imediat. În caz contrar, va dura între 24 și 48 de ore după aprobarea împrumutului.

CALCULATOR CREDIT RAPID VIACONT IFN SA

Suma împrumutului: 1000 lei
Dobândă pe luna: 300.00 lei
Comision de analiza dosar: 35 lei
DAE: 2584.3 %
Plata minimă: 285.00 lei
Sau
Plată completă: 1335.00 lei

VERIFICA AICI OFERTELE DE IMPRUMUT

Ai de asemenea posibilitatea să rambursezi împrumutul urgent online VIACONT la cel mai apropiat terminal SELFPAY.

Tot ce trebuie să faci este să te duci la unul din aceste terminale, să introduci detaliile tale de client, suma de plată și să faci plata cu numerar. Plata va fi procesată in cursul zilei următoare de lucru.


Trimiteți un comentariu