Treceți la conținutul principal

REUMALIN pareri forumuri: calmeaza durerile in reumatism, artrita, dureri articulare

Parerea comentariilor despre REUMALIN de la Taica-Concept de pe forumurile cu topic-uri despre suplimente alimentare pentru tratarea naturala a durerilor articulare, durerilor musculare, dureri din spondiloza, osteoporoza indicatii si contraindicatii:

a) Utilitatea suplimentului: 4,40 din 5

b) Functioneaza suplimentul asa cum este descris: 4,30 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,20 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,00 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu produsele Taica-Concept: 4,50 din 5
pareri comentarii reumalin taica concept

Conform informatiilor din prospect, Reumalin este un tratament natural fara efecte secundare recomandat in reumatism, artrita, dureri articulare, dureri musculare, spondiloza, osteoporoza, coxartroza, contuzii, echimoze, inflamatii, oase deformate etc.

Ingredientul activ din compozitia REUMALIN il reprezinta extractul alcoolic din radacini de Tamus communis -20% (vita-neagra).

Tamus communis este o plantă medicinala erbacee, cu tulpină lungă de 2-4 metri, care se agaţă de alte plante sau pe pietre, de unde şi numele de viţă-neagră, dezvoltă o rădăcină lungă până la jumătate de metru şi groasă cât un braţ.

In Romania Tamus communis creşte spontan în zona subcarpatică în pădurile de foioase, în locuri umbroase şi pietroase unde rădăcina sa se ascunde fiind dificil de scos.

Vita-neagra este folosita de localnici fiind un leac vechi în medicina populară empirică; rădăcina sa (rizomul) este cărnoasă, cu miezul alb, de unde îi vine şi denumirea, iar numele popular este mai mult decât sugestiv în ce priveşte rolul terapeutic al plantei "iarba femeilor bătute".

Vita-Neagra era din vechime folosita ca o planta medicinala utila pentru tratarea loviturilor, traumatismelor, durerilor reumatice dar şi pentru întărirea organismelor slăbite.

Mod de utilizare Reumalin: a se folosi doar extern. Se aplica local pe zonele afectate prin masari usoare de 2-3 ori pe zi.

Contraindicatii Reumalin: Reactii alergice la ingrediente.

Precautii: Pentru persoanele cu piele sensibila este recomandat sa se faca un mic test pe o zona afectata. Daca apar iritatii nu folositi produsul.

Reumalin este un produs 100% natural obtinut prin procesare manuala. Fara conservanti sau coloranti adaugati.

Doar pentru uz extern. A nu se tine la indemana copiilor.
MAI POTI CITI