Treceți la conținutul principal

SINUS SPA Bebe pareri forumuri Spray Nazal cu Apa Termala si SARE de mare organica.

Media recenziilor de pe forumurile si grupurile de discutie legate de spray cu apa termala pentru bebelusi, spray cu apa termala pentru copii si spray cu apa termala pentru nas.

Sinus Spa Bebe - Spray Nazal Cu Apa Termala face parte din prima gamă de spray-uri nazale care îmbină proprietățile apei termale și a sării de mare – SINUS SPA si este recomandat pentru igiena si reglarea secretiilor căilor nazale plus pentru hidratarea și umidificarea mucoasei nazale în medii uscate.

Din dorința de a creea o gama de spray-uri nazale naturale si fara a crea dependenta sau a agresa mucoaza nazala la o utilizare îndelungata/zilnica, cercetatorii de la PHENALEX au reușit sa îmbine în deplină armonie proprietățile curative ale apei temale, ale sării de mare și ale propolisului.

Toate ingredientele din compozitia Sinus Spa Bebe - Spray Nazal Cu Apa Termala sunt 100% naturale, de origine controlată, fără conservanți sau alte substanțe care ar putea dăuna sănătății.
comentarii forumuri sinus spa bebe spray nazal bun cu apa termala

SINUS SPA Bebe este un Spray nazal cu apa termala și sare de mare organică purificată. SINUS SPA Bebe este destinat in special bebelusilor dar poate fi folosit de toate categoriile de varsta: copii, adulti si batrani.

Apa termală provenită din Băile Felix dintr-un foraj de mică adâncime este o apă oligominerală-mezo-termală, bicarbonată, sulfatată și clorurosodică cu o acțiune delicată și hidratantă asupra mucoasei nazale.

Apa termală îmbogățită cu sare de mare organică purificată este o soluție izotonica, 100% naturală ce poate asigura curățarea și reglarea secrețiilor căilor nazale.

Concentrația de clorura de sodiu de 0.9% face ca soluția nazala sa aibă aceeași osmolaritate cu mediul intern al organismului.

Ingrediente compozitie Sinus Spa Bebe - Spray Nazal Cu Apa Termala: apa termala si sare de mare organica

Mod de folosire Sinus Spa Bebe - Spray Nazal Cu Apa Termala: Se pulverizeaza in nas.

A se agita inainte de folosire.

Amorsati pompa dupa care pulverizati 1-2 pufuri in fiecare nara la nevoie.
MAI POTI CITI