URARI de ziua de nastere a copilului tau. Urari pentru copii de ziua lor.

O mică selecție de Urări de La Multi Ani pentru copii de ziua lor. Mesaje La Mulți ani pentru copii de ziua de naștere. mesaje de La mulți ani fiul meu drag, texte felicitare La mulți ani băiatul nostru drag.

Va așteptam sa ne trimiteți si alte felicitări si urări pentru copii, urări binecuvântare pentru copilul cuiva de ziua lui, mesaje de La Multi Ani pentru copilul tău, al meu, al nostru...

1) Odată cineva te-a întrebat ce vrei sa te faci când vei fi mare. Când suntem mici totul este posibil, putem fi astronauți, magicieni, super-eroi. La vârsta adulta ezitam uneori sa visam. De ziua ta de naștere iti doresc sa ai visuri mărețe. Poti fi acolo sus de tot, crede, îndrăznește, descoperă!

2) Un îngeraș sa te păzească,
 O îmbrățișare sa te încălzească,
  Un zâmbet sa te facă fericita,
O inima sa te faca iubita..
La multi ani!
urari de binecuvantare pentru copilul cuiva de ziua lui

3) Fie sa ti se împlinească toate dorințele ce te pot face fericit. La multi ani! Cu dragoste, mami si tati.

4) Nu-mi ajung cuvintele ca sa-ti spun cât de fericita sunt astăzi ca sărbătorești începutul unui nou an din viata ta. Dorinta mea pentru aceasta zi este sa fii întotdeauna fericit si sănătos.

5) Drumul continua, tu esti eroul principal si tine minte ca binele invinge. Înarmează-te cu armele importante: vointa, dorinta, zâmbet, rabdare! Construieste-ti povestea cu fiecare an!

6) Cand te privesti in oglinda, poate nu vezi decat un omulet. Dar in acel omulet se afla o putere imensa, care ne-a schimbat vietile. Sa fii mereu la fel de vesel si sa privesti lumea cu aceeasi curiozitate ca acum. La multi ani!

7) Fie ca toate zambetele tale sa fie la fel de dulci precum cel pe care mi l-ai aratat cand ai venit pe lume.

8) Astazi iti uram o zi plina de fericire, liniste si momente de neuitat. Sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate. Fie ca ce e mai bun sa vina de acum incolo! La multi ani!

9) La Multi Ani! Bucuria lumii toata, Zi de zi-n usa sa-ti bata, Bunul Dumnezeu sa-ti dea, Tot ce iti doresti s-ai vrea!

10) In aceasta zi frumoasa, iti doresc succes in viata. Numai zile zimbitoare,numai rasarit de soare. Iar din suflet iti doresc sanatate si succes. Sa ai parte de iubire, si de multa fericire. Norocul sa te insoteasca. Viata sa ti-o indragiasca. La multi ani.

11) Să ai o zi de naștere minunată. Îți urez ca fiecare zi să fie plină de iubire, zâmbete, fericire, căldură și lumină. La mulți ani!

12) Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ne alaturam celor ce iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, multa sanatate si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa iti oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine. Fie ca anii ce se scurg, sa treaca precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca.

13) Fie ca incepand cu aceasta zi speciala sperantele tale sa se implineasca, florile sa iti zambeasca si fericirea sa te insoteasca! La multi ani!

14) Oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit. La Multi Ani!

15) In aceasta zi frumoasa natura sa-ti zambeasca, cei dragi sa te iubeasca, cei rai sa te ocoleasca. La multi ani!

16) Fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare!

17) Explozie de mugur scaldata-n lumina sa îti fie viata, izvor nesecat de liniste sa iţi fie sufletul, rasarit in zare senina sa iti fie gandul. Fericire si multa sanatate! La multi ani!

Speram ca aceste cateva urari pentru copii de ziua lor de nastere sa ii ajute pe cei care cauta urari pt copii de 3 ani, urari pt copii de 6 ani sau urari pentru aniversari copii.