BIOGRAFIE Andreea Pirui, Mariana Susarenko, Mada, Bia si Ella. Puterea Dragostei!

Sa vedem pe scurt wiki-ul biografic al concurentelor din noul sezon al show-ului PUTEREA DRAGOSTEI de la KANAL D.

Sa aruncam rapid o privire printre cele mai interesante ipostaze din biografiile fetelor de la Puterea Dragostei, un concurs care a prins foarte mult, dovada stand si interesul publicului pentru: puterea dragostei vot, puterea dragostei live, puterea dragostei azi, puterea dragostei facebook,  puterea dragostei program sau desigur puterea dragostei concurenti.

BIOGRAFIA Andreea Claudia Pirui are varsta 30 ani, si ca profesie este asistent medical și voluntar.

Consideră că o casnicie poate deveni minunată, dacă există înțelegere și respect între parteneri.
Andreea Claudia Pirui Wiki Instgram Varsta

Speră să se îndrăgostească în emisiune și își dorește ca bărbatul din viața ei să fie un om echilibrat. Se consideră o persoană sinceră, încrezătoare.

Andreea Pirui si-ar dori să ajusteze modul în care face față presiunii, să își “stăpânească nervii”. Cel mai mare vis al Andreei este să aibă o familie fericită.

Biografia Ligia Dolha (Ligi) are varsta de 27 ani, locuiește în Cluj-Napoca, și e make-up artist. Spune despre ea că este o persoana hotărâtă, puternică, care mereu luptă pentru ceea ce își dorește.

Ca oricare alta tânăra frumoasa si inteligenta, LIGI visează să își găsească jumătatea, un bărbat cu care să împartă totul. “Înalt, inteligent și frumos”, așa ar trebui să fie, în linii mari, cel care îi va cuceri inima.

Ce nu acceptă Ligi este să fie înșelată de iubitul sau.

Biografie Mădălina Mocan (Mada) are varsta de 21 ani, este din Cluj-Napoca și lucrează ca funcționar administrativ la o firmă de transport.

Mada se descrie ca fiind o fire sociabilă și încrezătoare. De la partenerul de viață își dorește să îi fie loial și să o respecte.

Atentie insa! Madalina Mocan il avertizează pe potentialul viitor partener că nu i-ar putea ierta acestuia minciuna.

Biografia Mariana Susarenko are varsta de 27 ani și este absolventă de Jurnalism. În prezent, activează ca model. Se descrie ca fiind o persoană comunicativă, generoasă și iertătoare.

Mariana de la Puterea Dragostei iși dorește ca bărbatul de care se va îndrăgosti să fie sincer în orice manifestare față de ea. În același timp, Mariana spune “Nu” violenței de orice fel ar fi aceasta.

Biografia Ionela Sozariu (Ella) are varsta de 23 ani, e născută în Oradea și locuiește în Cluj-Napoca. Activează în domeniul marketingului, lucrează pentru o firmă de construcții.

Ella se autodescrie ca fiind o persoana iubitoare și sociabilă. Tot ce își dorește Ionela de la un bărbat este ca acesta să o respecte și să o iubească cu adevarat pentru tot ceea ce reprezintă ea.

Biografie Bianca Ioana Micu (Bia) are varsta 21 ani, este din Breaza (Prahova), activează ca model și este studentă.

Bia de la Puterea Dragostei viseaza ca bărbatul pe care îl va întâlni la “Puterea Dragostei” să fie inteligent, să aibă haz, să fie carismatic.

Bianca iși dorește să-și găsescă jumătatea și să se căsătorească. Spune că nu ar accepta niciodata ca partenerul de viață să îi interzică să țină legătura cu familia ei.


Trimiteți un comentariu