CONCURS BRICODEPOT.ro Dacia DUSTER 2019. Catalogul toamna iarna te face castigator conform Regulamentului.

Conform regulamentului, la tomobola Bricodepot 2019 Dacia Duster un participant la concurs poate castiga o singura masina Dacia Duster SL Techroad 4x2 prin tragere la sorti pe intreaga perioada de desfasurare a campaniei promotionale "Super premii ca sa iti fie cald si bine. 3xDacia Duster".

Asadar cu ocazia lansarii catalogului de toamnă-iarnă cu soluții de încălzire, Brico Depot pune la bătaie la concursu cu premii 3 mașini Dacia Duster pentru clienții care se înscriu.

Catalogul este disponibil aici și are toate lucrurile bune pentru a trece cu bine iarna, de la boilere la calorifere, de la sobe la centrale termice si de la gresie Cabano la storcătoare de struguri pentru amatorii de vin eco-bio-handmade.

Potrivit informatiilor din regulament, concursul Duster BRICO DEPOT se desfășoară între 26 august - 30 septembrie 2019.

Pentru a te putea numara printre castigatorii tombolei 2019 "Super premii ca sa iti fie cald si bine. 3xDacia Duster" iata ce trebuie sa faci.

La concursul Duster Brico Depot pot particpa doar clientii care fac cumparaturi de cel outin 200 lei din cadrul Magazinelor Brico Depot sau prin intermediukl serviciului de click and reverse.

Bonurile fiscale vor fi inmanate la casele de marcat de catre personalul casier. Bonurile fiscale de tip retur nu participa la acest concurs Brico Depot.

Asadar clientii Brico Depot care cumpara produse de minim 200 lei se pot inscrie cu bonul fiscal la tombola online pe site-ul promotiei www.bricodepot.ro/tombola-dacia-duster/

Fiecare bon fiscal de minim 200 lei este eligibil doar pentru o singura inscriere. Un client Brico Depot se poate inscrie de mai multe ori cu bonuri fiscale diferite.

Dupa desemnarea si validarea castigatorilor, numele acestora si premiul castigat vor fi afisate pe site-ul www.bricodepot.ro respectiv pe pagina oficiala de Facebook Brico Depot.

Castigatorii concursului Dacia Duster Brico Depot nu pot ceda revendicarea premiului si / sau utilizarea acestuia de catre alte persoane.

ATENTIE! Toate taxele legate de inmatricularea definitiva a masinii Duster castigata la tombola BRICO DEPOT pe numele castigatorului (taxa de mediu, prima inmatricuklare sau similara, polita RCA, CASCO etc.) inregistrarea fiscala si cele legate de punerea in circulatie pe drumurile publice, inclusiv efectuarea tuturor formalitatilor aferente sunt in sarcina CASTIGATORULUI!


Trimiteți un comentariu