CONCURS DORMEO 15000 euro, regulament castigatori tombola cu premii

Concursul DORMEO ro castiga 15000 euro este organizat si se desfasoara conform regulamentului pe intreg teritoriul Romaniei, pana in data de 6 octombrie 2019.

Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa consultati pagina www.dormeo.ro/regulamente sau sa trimiteti un email la info@dormeo.ro, pe intreaga durata a concursului DORMEO.

Participarea la concursul Dormeo 15.000 euro este conditionata de cumpararea a cel putin unui produs din gama Dormeo cu valoare de minimum 49 lei TVA inclus, pe durata perioadei mai sus mentionate.

Participantii la concursul online cu premii DORMEO trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) in cazul in care acestia comanda prin telefon, internet sau cumpara din magazin.

Clientii care cumpara produse din magazinele Dormeo partenere (Dedeman, Altex, Media Galaxy, Kaufland, Carrefour, Auchan, Selgros) sunt considerati inscrisi in concurs dupa ce intra online pe www.dormeo.ro/formular si completeaza toate datele mentionate in formular sau trimit sms la numarul de telefon 1762 cu urmatoarele date: Dormeo, Nume si prenume, Numar bon fiscal.

Costul SMS-ului este: Orange prepaid 0,03 EUR+TVA, postpaid 0,05 EUR+TVA, alti operatori de telefonie mobila 0,05 EUR+TVA/SMS.

Pentru a putea participa la Concursul DORMEO, persoanele care achizitioneaza minimum un produs din gama Dormeo pe intreaga perioada a concursului, au obligatia de a NU returna Organizatorului produsele Dormeo cumparate.

Premiul concurusului DORMEO consta intr-un premiu de 15.000 euro BRUT platibil in lei la cursul BNR valabil la data acordarii premiului conform cursului valutar din ziua efectuarii platii.

Organizatorul promotiei cu premii va retine la sursa toate taxele si impozitele necesare conform legislatiei in vigoare.

Organizatorul va extrage premiul pe data de 20 noiembrie 2019. Extragerea se va face electronic.

Extragerea premiului se va face astfel: Organizatorul va extrage 1 castigator principal, cat si 2 castigatori de rezerva.

Castigatorul premiului tombolei Dormeo va fi anuntat pe site-ul www.dormeo.ro si pagina de facebook www.facebook.com/dormeo.romania.

Pentru acordarea premiului se vor confrunta datele din baza de date cu inscrisi in concurs cu cele de pe cartea de identitate a castigatorului.

ATENTIE! Prin participarea la concursul DORMEO 15000 euro, toti participantii si eventualul castigator sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin  Regulamentul Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualului castigator.


Trimiteți un comentariu