CONCURS Twix, Snickers, Mars si Bounty 2019: castiga 500 lei in fiecare zi pe castigainfiecarezi.ro

Conform regulamentului, concursul Twix, Snickers, Mars si Bounty se desfasoara pana in data de 28 septembrie 2019.

Concursul Twix, Snickers, Mars si Bounty implică produsele Snickers 50 g, Snickers 75 g, Twix 50 g, Twix 75 g, Bounty Milk 85 g, Bounty Milk 57 g, Mars 51 g, Mars 70 g vândute în momentul și la locul Concursului.

Pentru a participa la promotia cu premii trebuie sa vizitezi site-ul web www.castigainfiecarezi.ro unde trebuie sa complezi, în întregime și sincer, formularul de înregistrare din cererea de concurs cu datele specificate mai jos:
  • nume și prenume,

  • adresa de corespondență completă

  • o adresă de e-mail validă

  • o parolă pentru accesul la profilul tău personal
Pe Perioada concursului și în Locația concursului, Participantul la promotia Twix, Snickers, Mars si Bounty va cumpăra cel puțin 1 Produs de concurs (în continuare denumită „Achiziție de concurs”) și va păstra cu atenție un document de plată pentru Achiziția de concurs, inclusiv codul specific al chitanței (în continuare denumit „Codul chitanței”)– prezentarea acestuia este una din condițiile pentru înmânarea premiului în cadrul Concursului.

Fiecare Cod de chitanță individual poate fi folosit o singură dată în Concurs (astfel, în cazul în care Chitanța de concurs dovedește achiziția mai multor Produse de concurs, este totuși o singură Achiziție de concurs), iar în ceea ce privește includerea în evaluarea concursului, numai prima transmitere a Codului chitanței (resp. Înscriere în Concurs) va fi luată în considerare.

Premiul din cadrul Concursului Twix, Snickers, Mars si Bounty este în valoare de 500 lei.

Pe perioada promotiei Twix, Snickers, Mars si Bounty se vor acorda 48 premii a 500 RON fiecare, inclusiv TVA care sunt introduse în Concurs (câte unul pentru fiecare zi de Concurs), cu un total de 24.000 RON pentru toate premiile.

Numărul de premii pe care le poate câştiga un Participant individual nu este limitat!!!

Participanții la promotia Twix, Snickers, Mars si Bounty 2019 trași la sorți vor fi informați că au câștigat la adresa de e-mail pe care au indicat-o la înregistrarea în Concurs în următoarea zi lucrătoare după evaluarea zilei respective de Concurs.

Premiile vor fi transmise câștigătorilor (în contul bancar menționat), dacă verificarea îndeplinirii condițiilor Concursului este pozitivă, în cel mult 30 de zile de la momentul furnizării datelor solicitate și a Chitanței de concurs.

Organizatorul concursului Twix, Snickers, Mars si Bounty va face publice numele câștigătorilor, precum și premiile, în conformitate cu prevederile legale, cel târziu la 5 zile de la momentul acordării Premiului pe site-ul web www.castigainfiecarezi.ro


Trimiteți un comentariu