Treceți la conținutul principal

La Mulți Ani SORA mea draga. Mesaje de la multi ani pt SURIOARA mea scumpa.

Mica colectie de texte de mesaje de la La Multi Ani pentru surioara mea, mesaje haioase de la multi ani pentru sora mea, urari de la multi ani sora draga cea mai iubita.

1) Draga mea surioara, iti doresc ca incepand cu aceasta zi speciala iubirea sa te calauzeasca in viata asa cum dragostea ta pentru mine m-a insotit in tot acest timp. La multi ani!

2) Draga mea soră iubita, felicitări pentru onomastica ta! Ochii să-ți strălucească, sufletul să-ți fie liniștit, iar mâinile încălzite de jumătatea ta. Îți doresc tot binele din lume, în așa fel încât să nu mai ai nevoie de nimic!

3) Îți mulțumesc că ești o parte indispensabilă a familiei noastre. M-ai învățat atât de multe lucruri că nu pot fi suficient de recunoscător. Te iubesc sora mea draga!
texte urari de la multi ani surioara mea draga

4) Încă din copilărie tu, iubita mea sora, ai fost pentru mine cea mai apropiată persoană. Anii au trecut și nimic nu s-a schimbat. La multi ani cu sanatate!

5) Cand sunt cu tine, visurile se aprind din nou. Mereu le dai aripi cu inocenta si speranta copilului pe care il stiam candva. La multi ani, cea mai iubita sora din lume!

6) Iubita mea surioara, vreau să te felicit cu Ziua de Naștere și să-ți doresc bunăstare la serviciu, fericire și bucurie în casa ta, dragoste și înțelegere în inima ta. Nici un nor să nu îndrăznească să-ți tulbure liniștea, ploile să fie doar cu bani și căldură.

7) Lumina stelelor paleste pe langa stralucirea ta, draga mea sora. Ti-ai facut aripi din frumusetea sufletului tau. Odata cu trecerea anilor drumul tau in zbor sa te duca cat mai departe in viata. La multi ani draga sora si prietena!

8) Tu ești sora mea cea minunată. Mă simt mai puternic și mai încrezător când te am aproape. Te iubesc!”

9) Poate ca nu ti-am aratat cat de mult insemni pentru mine. De ziua ta insa, iubita mea surioara, imi voi da toata silinta sa iti ofer dragostea pe care o meriti. La multi ani cu fericire!

10) Sora mea dragă și iubită! La mulți ani îți urez, să ai parte de tot ce e mai bun încă 100 de ani! Îți doresc să iubești și să fii iubită. Fiecare zi să-ți aducă doar bucurii și surprize plăcute!

11) Ai fost mereu protectoarea mea, sora mea mai mare care a fost alături de mine și la bine și la greu. Te iubesc din toată inima!

12) Precum stelele, raspandesti lumina; precum florile, presari bucurie si frumusete in inimile noastre. Te iubim, draga surioara si prietena!

13) In calatoria catre sufletul tau, catre tine insuti, sa descoperi izvorul nesecat al unei iubiri pure care sa iti indrume pasii in viata. La multi ani!

14) Draga mea surioara si prietena, în această zi specială îți doresc tot ce e mai bun în lume. Fie ca viața ta să fie ușoară, iar primejdiile să te ocolească. Sănătate, prieteni de suflet și dragoste mare!

15) Avem aceeași familie, același sânge, aceleași obiceiuri, aceleași năzuințe. Dar ceea ce este cel mai important, ne iubim cu aceeași putere! La multi ani sora mea!

Poate ca aceste mesaje de la multi ani pentru soră sau frate vor fi apreciate și vor emoționa mulți ani mai târziu, dar și pentru atât merită efortul, de aceea am incercat sa adunam impreuna cele mai frumoase mesaje de la multi ani sora mea mai mica, urari pentru sora geamana sau sora mea din alta mama.
MAI POTI CITI
fashiondays.ro