Treceți la conținutul principal

Maria Ghiorghiu BIOGRAFIA prezicatoarei a carei ultima VIZIUNE are legatura cu fetele disparute in Caracal

Wiki: Maria Ghiorghiu din a carei biografie aflam ca este prezicatoare cu vechi viziuni, susţine că ştie unde se află Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, cele doua fete rapite care au disparut in Caracal.

Citam din ultima viziune a Mariei Ghiorghiu: "... la mijlocul dubei, lipită cu faţa de geamul mic, stă o fată tânăra cu părul de culoare închisă, (putea fi negru sau castaniu inchis) şi plange necontenit.

Priveşte pe fereastră afară şi lacrimile-i curg precum apa la cismea. Îi văd doar partea stângă a chipului, doar jumatate de chip care era lipit de geam. Părea ca are gropite in obraji. Să fi avut în jur de 17 -18 ani. Dacă semăna cu una din fetele dispărute? Da! Semăna cu Luiza, atât cât am putut eu s-o văd într-o fracţiune de secundă".
maria ghiorghiu wiki cv prezicatoare

Din wiki-ul biografic mai aflam ca Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni.

Înainte de toate cele întâmplate, prezicatoarea Maria Ghiorghiu avea un serviciu, cu normă întreagă.

Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere prin diverse viziuni ezoterice.

La Colectiv a fost ceva provocat. A fost ceva de dincolo de plafon care a generat o explozie, a căzut plafonul. Am văzut fum dens. Am intrat la Cristi Brancu înainte de a se întâmpla și i-am explicat exact ceea ce am văzut. Nu am văzut cine sunt vinovații, dar a fost ceva premeditat, bine aranjat, nu a fost o întâmplare.” si-a dezvaluit Maria Ghiorghiu viziunea in emisiunea ”Voi cu Voicu”.

Maria Ghiorghiu este cea care a văzut cu șase luni înainte accidentul din Apuseni, a vorbit despre el la televizor și a scris despre el pe blogul său.

Tot Ghiorghiu ar fi văzut intr-o viziune cu un an înainte, atentatul terorist de la Nisa, iar cei care i-au citit blogul atunci au comentat că este imposibil ca-n Franța să se întâmple o asemenea nenorocire criminala.
MAI POTI CITI