MESAJE ANIVERSARE Onomastica Sf. ALEXANDRU. Nume derivate din Alexandru.

Nume derivate care sărbătoresc onomastica de Sfântul Alexandru: Alexandra, Alecu, Lexi, Lixandru, Lixandra, Lisandru, Lisandra, Sandru, Sandra, Alexandrin, Alexandrina, Sandrina, Sandu, Sanda, Sandel, Sanducu, Ducu, Dutu, Saşa, Alessandra.

Mesaje aniversare de ziua numelui de Sf. Alexandru

a) Sper ca sărbătoarea Sfântului Alexandru sa fie simbolul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si succes!

b) Fiecare pas pe care-l faci în viaţa ta, să-ţi fie călăuzit de Sf. Alexandru. La multi ani binecuvântaţi!

c) La mulți ani si voioșie, Domnul alături sa-ti fie, bucurii sa-ti dăruiască si nimic sa nu-ti lipsească! La mulți ani Alexia!
mesaje onomastica sf alexandru cu texte de la multi ani

d) Îţi urez ca ziua ta onomastică să îţi aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranţă, iar in lume să găseşti numai fericire. La mulţi ani fericiţi Alexandra!

e) Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul unei privighetori şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori. La mulţi ani Lixandru!

f) Sper sa fiu primul care iți spune la mulți ani de aceasta zi deosebita in care se sărbătorește ziua Sfântului Alexandru.

g) Sfântul Alexandru să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi.

h) Găseşte calea spre dăruire, iertare, înţelegere… Caută să fii mai bun, să fii aproape cu sufletul de cei care-ţi sunt şi prieteni, şi duşmani. Multi ani fericiti Alexandra!

i) La mulți ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care li porți sa iți aducă noroc si bucurii! Sa ne trăiești! La mulți ani de Sf. Alexandru!

j) Onomastică fericită ! Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULTI ANI Lixandra!

k) De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire şi succes. La mulţi ani!

l) La mulţi ani! Sfantul Alexandru să te călăuzească mereu, să-ţi dea un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire.

m) Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericit, iubit şi bucuros. La mulţi ani, Alex!

n) Sper că sărbătoarea Sfântului Alexandru să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi success, taticule!

Acestea au fost cele cateva mesaje de Sfântul Alexandru,  urări, sms-uri și felicitări de la mulți ani pentru o zi onomastica frumoasa si fericita alaturi de cei dragi!


Trimiteți un comentariu