MESAJE de Sf Maria pentru mama cu La multi ani. Urari de Sf Maria 15 august.

Cateva urari cu texte de mesaje de Sf Maria pentru mama pentru onomastica de 15 august.  La multi ani ziua onomastica cu felicitari de Sfanta Maria cea Mare.

Biserica Ortodoxa praznuieste Adormirea Maicii Domnului in fiecare an pe data de 15 august. De asemenea, Biserica Catolica cinsteste aceasta sarbatoare a Sfintei Maria in aceeasi zi.

1) La mulți ani Mama! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani de Sf Maria!

2) De Sfântă Maria, zi sfântă, mama iti doresc sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani!
mesaje de onomastica Sf Maria pentru mama

3) Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulţi ani!

4) Precum Maria, Maica Domnului, a învins tristeţea şi lacrimile, tot aşa îţi doresc tie mama să răzbaţi şi tu din furtuna greutăţilor. La multi ani!

5) Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria!

6) Pentru că eşti o persoană atat de bună, de drăguţă şi de loială, îmi doresc ca Fecioara Maria să aibă grijă de tine, să îţi călăuzească paşii şi să îţi lumineze calea în viaţă.

7) Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

8) Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!

9) La mulţi ani mama! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă.

10) Mama, iţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

11) Zi sfântă De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulţi ani!

12) Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: La mulţi ani mama mea! La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

13) La mulți ani și mult noroc in aceasta zi speciala. Mama, iți dorim sa ti se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

Va multumim daca ati apreciat aceste texte cu urari de Sf Maria 8 septembrie pentru mama, urari la multi ani de Sf maria 15 august.


Trimiteți un comentariu