OSTEOeffect pareri forumuri trehaloza: eficient in traumatisme sau leziuni ale sistemului osos

Sa ne facem o parere despre OsteoEffect 325 gr BIOPOL, supliment natural care conform informatiilor din prospect este un supliment alimentar recomandat pentru mentinerea sanatatii sistemului osos.

OsteoEffect contine in compozitie ca substanta activa trehaloza, o diglucida cu potential benefic pentru sustinerea sistemului osos si a densitatii minerale osoase.

OsteoEffect este apreciat pozitiv in comnetariile de pe forumuri deoarece sustine echilibrul functional al organismului, mai ales pentru femeile aflate in premenopauza, menopauza sau postmenopauza.

Formula OsteoProgenitor® conține o matrice sinergică activă formată din 9 substanțe care au rol important în construcția osoasă.

comentarii osteoeffect forum indicatii contraindicatii


Pe lângă ingredientul inovator trehaloza, OSTEOeffect™ conține următoarele substanțe active care contribuie la păstrarea normală a matricei osoase și la o absorbție corectă la nivelul oaselor:

a) Calciul este un mineral esențial ce face parte din structura osoasă, necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos și dinților. Contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului muscular și la o neurotransmisie normală.

b) Magneziul este al patrulea cel mai răspândit mineral din corpul uman și care participă la sute de reacții biochimice cu un rol major la nivel muscular, nervos și cardiac.

c) Zincul contribuie la menținerea sănătății sistemului osos, părului, unghiilor și pielii; contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

d) Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, dinților, pielii si contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.

e) MSM-ul sau metilsulfonilmetan este o formă organică a sulfului și un nutrient necesar funcționării organismului. Aceasta este forma sub care se găsește sulful în natură în toate organismele vii, în care este biologic activ.

f) Vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și dinților, la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sange și la menținerea funcției normale a sistemului imunitar și muscular.

g) Cuprul este un mineral esențial care contribuie la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive, la funcționarea normală a sistemului imunitar și nervos; contribuie la metabolsmul energetic normal și la protejarea constituenților celulari împotriva stresului oxidativ.

h) Lizina este un aminoacid esențial care intră în compoziția proteinelor, are un rol important în sunteza de carnitină, dar pe care corpul nu îl poate produce singur. De aceea lizina este importantă suplimentarea lizinei prin aport extern, mai ales în cazul unei diete deficitare.

Recomandari OSTEOeffect pulbere potrivit informatiilor din prospect:

  • prin conținutul optim dozat de calciu, zinc și vitamina D3, OSTEOeffect contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și la susținerea densității osoase la toate categoriile de vârstă (de peste 6 ani), în special la femeile aflate în premenopauză, menopauză, postmenopauză.

  • pentru susținerea procesului de mineralizare a oaselor.

  • pentru menținerea concentrației calciului, magneziului, zincului, cuprului din sânge în limite normale.

  • pentru susținerea unui echilibru funcțional al organismului îmbunătățirea calității vieții, mai ales pentru femeile aflate în premenopauză, menopauză sau postmenopauză.

  • persoanelor cu o densitate minerală osoasă redusă.

  • persoanelor cu nevoie ridicată de absorbție a calciului, magneziului, zincului, cuprului, vitaminei D3, vitaminei C și lizinei.

Mod de administrare OSTEOeffect 325 g pulbere:

a) Adulti:
-in cazuri moderate: 1 lingurita dozatoare pe zi.
-in cazuri deosebite: 2 lingurite dozatoare pe zi.

b) Copii de peste 6 ani: ½ lingurita dozatoare pe zi.

Se poate lua inainte, in timpul mesei sau dupa masa. O cutie este suficienta pentru o cura de pana la 67 de zile pentru adulti si 134 de zile pentru copii.

Se recomanda administrarea OSTEOeffect pulbere in cure de 3-6 luni, urmate de o luna pauza.

Contraindicatii in administrarea OSTEOeffect: Nu se administreaza copiilor cu varsta de pana la 6 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si celor care prezinta intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Consumat conform modului de utilizare din prospect, OSTEOeffect BIOPOL NU prezinta efecte secundare sau reactii adverse.
noriel.ro