Treceți la conținutul principal

Pareri Tabara de perfecționare în unghii false, NailShop

Sa ne facem o parere despre Tabara de perfecționare în unghii false, NailShop (nivel mediu) organizata in perioada 06-11 Octombrie 2019, la Vadu Crișului, Bihor, eveniment apreciat pozitiv pe forumuri.

Pretul de participare la Tabara de perfecționare în unghii false, NailShop este de 2.000 lei, și include:

a) workshop-urile,

b) cazarea pentru 5 nopți la resort 3 stele,

c) 3 mese pe zi,

d) coffee break-uri, gustări dulci,

e) acces gratuit la toate facilitatile resort-ului,

f) activități distractive și recreative.

Cheltuielile cu deplasarea nu sunt incluse, acestea fiind în sarcina fiecărei persoane.

Pentru că locurile la Tabara de perfecționare în unghii false, NailShop sunt limitate la 30 de persoane, înscrierea la  va fi validată doar după achitarea avansului, în cuantum de 600 Lei.

Avansul (600 lei), în urma căruia se rezervă locul în tabără, trebuie achitat în decurs de 5 zile de la înscriere, dacă nu se achită în termenul acesta, înscrierea va fi anulată.

În cazul în care se anunță retragerea de participare în mai puțin de 30 de zile de la data începerii nu se va returna avansul achitat. În cazul renunțării cu 14 zile înainte de termen,avansul se va pierde în totalitate.

Cei de la NAILSHOP ti-au pregătit 5 zile de curs intensiv alături de instructori de top, certificați la nivel național și internațional, al căror unic scop va fi acela de a te ghida spre o carieră de succes în domeniul unghiilor false, ajutându-te să te perfecționezi și inspirându-te să inspiri pentru mai departe.

Pentru desfășurarea taberei au ales o locație de vis plasată în inima naturii, acolo unde realul se împletește cu miticul.

Dacă ai mai participat la evenimentele NailShop, stii deja că vorbim despre Pensiunea ''Roua Munților'' din stațiunea bihoreană Vadu Crișului.

Dacă te gândești să iei parte la acest eveniment în premieră, te asigurăm că nu vei regreta nicio clipă.

Să știi că nu vom uita nicio clipă faptul că relaxarea e imperativă, motiv pentru care îți garantăm că vei avea șansa de a petrece clipe de răsfăț la piscină sau jacuzzi, asezonate unor seri tematice (menite să devină amintiri pe viață) ce vor include karaoke-ul și focul de tabără.

INSCRIERI TABARA UNGHII FALSE NAILSHOP AICI