PROMOTIE ROMPETROL 2019: Genti de Voiaj si perne DUCATI CORSE lapreturi speciale cu puncte BONUS

Campania promotionala ROMPETROL reduceri la produsele DUCATI CORSE la preţuri speciale cu puncte bonus se desfasoara conform regulamentului promotiei in perioada 1 august 2019 - 23 octombrie 2019.

Fie ca este Biker sau nu, de câte ori treci pe la statiile Rompetrol, colectează puncte bonus autocolante şi ia-ţi produsele DUCATI CORSE la preţuri speciale cu reduceri de 60%.

LISTA reduceri produse DUCATI CORSE cu puncte bonus in benzinariile ROMPETROL

1) Ducati rucsac Ultra pret Rompetrol cu puncte bonus 99,99 lei reducere 60%

Realizat conform normelor de calitate Ducati, rucsacul spaţios şi foarte rezistent pentru calătorii cât şi de zi cu zi, combină calitatea cu utlitatea.


Stilat şi sportiv în acelaşi timp, cu detalii soft-touch şi dotat cu multiple buzunare.

Este fabricat din materiale rezistente la frecare şi umezeală. Spatele întărit şi căptuşit vă permite să transportaţi confortabil o greutate mare.

Dispune de un compartiment special pentru laptop şi tablete de până la 15”. Bretelele reglabile şi reflectorizante vă vor oferi tot confortul în călătorii şi vă vor asigura vizibilitatea pe timp de noapte.

2) Ducati rucsac Compact pret Rompetrol cu puncte bonus 69,99 lei reducere 60%

Acest rucsac compact de la Ducati reprezintă un accesoriu util pentru călătoriile scurte, dar nu numai. Realizat din materiale rezistente, este decorat cu detalii soft-touch originale şi este ideal pentru uz cotidian.

Dispune de un compartiment special conceput pentru protejarea tabletelor şi laptopurilor de până la 13". Bretelele reglabile şi reflectorizante vă vor oferi tot confortul în călătorii şi vă vor asigura vizibilitatea pe timp de noapte.

3) Ducati geantă sport pliabilă pret Rompetrol cu puncte bonus 99,99 lei reducere 60%

Este o geantă pliabilă, foarte încăpătoare şi uşoară, care se dovedeşte extrem de utilă pentru mersul la sală sau în călătorii.

Este realizată din material sintetic foarte rezistent, fiind decorată cu detalii soft-touch care scot în evidenţă stilul exclusiv DUCATI.

Dispune de 2 mânere, iar cureaua căptuşită şi reglabilă pentru umăr vă permite să transportaţi uşor chiar şi greutăţi mari. În partea inferioară este dotată cu suporturi pentru a evita umezeala şi murdăria.

Geanta sport de la Ducati se pliază în mod uşor, ocupând spaţiu cât o geantă de cosmetice - acest lucru o face confortabilă atât în călătorii cât şi acasă.

4) Ducati geantă de umăr pret Rompetrol cu puncte bonus 49,99 lei reducere 60%

Geanta compactă de umăr vă garantează că toate lucrurile importante sunt mereu la îndemână şi în siguranţă. Geanta este realizată din material de calitate înaltă, decorată cu detalii soft-touch care scot în evidenţă stilul deosebit DUCATI şi spiritul sportiv.

Cele 2 compartimente interne şi buzunarul extern ale gentii de umar Ducati vă vor permite să ţineţi separat lucrurile dumneavoastră precum documentele, portofelul, cheile etc. Geanta are curea reglabilă care poate fi ajustată în funcţie de nevoi.

5) Ducati pernă călătorie cu memory foam pret Rompetrol cu puncte bonus 49,99 lei reducere 60%

Această pernă ergonomică este concepută pentru a asigura confortul pe durata călătoriilor.

Fabricată din materiale de înaltă calitate, mătăsoase şi cu memory foam, aceasta asigură o poziţie corectă şi confortabilă în perioadele de repaus.

Perna de calatorie cu spuma Ducati este prevazută cu husă detaşabilă, rezistentă la multiple spălări. Poate fi ataşată fără probleme la bagajul dumneavoastră, fiind uşor de transportat

6) Ducati pernă pentru gât cu memory foam pret Rompetrol cu puncte bonus 49,99 lei reducere 60%

Fabricată din materiale de înaltă calitate, această pernă versatilă se dovedeşte a fi foarte confortabilă şi utilă în timpul călătoriilor lungi.

Materialul de tip memory foam asigură o poziţie corectă a corpului şi previne oboseala la nivelul coloanei cervicale. Perna pentru gat vine însoţită de o husă detaşabilă, rezistentă la multiple spălări.

7) Ducati cuţit multifuncţional 14 in 1 pret Rompetrol cu puncte bonus 39,99 lei reducere 60%

Cuţit multifuncţional, cu 14 accesorii, extrem de utile pentru călătorii, escaladări, pescuit, etc. Păstraţi-l în maşină - vă va scoate din multe situaţii neaşteptate. Fabricat din oţel inoxidabil de înaltă calitate pentru o durată de viaţă mare.

8) Ducati ciocan multifuncţional 18 in 1 pret Rompetrol cu puncte bonus 99,99 lei reducere 60%

Unealtă multifuncţională, fabricată din oţel inoxidabil de cea mai bună calitate, fiind dotată cu echipament special, selectat cu mare grijă, care garantează precizia în timpul lucrului şi utilizarea produsului pe termen îndelungat.

Deasemenea poti participa la CONCURSUL CU PREMII ROMPETROL vara lui 2019

Trimite prin SMS* la 1770, codul de pe bonul tău în valoare de minimum 120 de lei si poţi câştiga

1 x trotinetă pe zi Viteza maximă 25km/h

sau

1 x  Marele Premiu o Motocicletă DUCATI MONSTER: Cilindree: 797cc Putere: 73CP Consum: 5,3 l/100km


Trimiteți un comentariu