Treceți la conținutul principal

RUGACIUNI DEZLEGARE de BLESTEM parintesc pentru copii apreciata pozitiv pe forumuri

Dezlegarea de blestem parintesc, de mama, blesteme ale parintilor aruncate asupra copiilor

Mulţi copii nu se căsătoresc sau celor care se căsătoresc nu le merge bine în căsnicie din cauza blestemelor părinţilor.

Solutia cea mai eficienta împotriva acestor blesteme parintesti transmisibile este Taina Sfintei Spovedanii, făcută atât de părinti, cât şi de copii.

După aceea, un rol foarte important îl are citirea rugăciunilor celor mari de dezlegare blestemelor parintesti facute asupra întregii familii.
rugaciuni puternice de dezlegare blestemelor parintesti cu efect imediat

Rugăciunea părintelui Ilarion Argatu pentru dezlegare de blesteme parintesti:

Dezleagă, Doamne, toate vrăjile, farmecele şi blestemele cu care m-au legat vrăjmaşii mei ştiuţi şi neştiuţi, dezleagă-le şi întru nimica să se prefacă. Cearta, duhurile necurate, pe pustiu să se ducă, unde om nu locuieşte, şi apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (aici, rostești numele tău), apără-mă!

Dezleagă, Doamne, toate vrăjile cu care m-a legat vrăjmaşul meu (numele vrăjmașului), dezleagă-le!

Dezleagă şi întru nimic să se prefacă, alungă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă şi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (numele tău), iartă-mă!

Dezleagă, Doamne, darul de bani, de casă, de îmbrăcăminte, de încălţăminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere şi spor etc (aici completezi cu tot ce crezi că ţi-a fost legat). Amin!'

Insa pentru ca rugaciunea de dezlegare a blstemelor parintilor asupra copiilor a părintelui Ilarion Argatu este una dintre cele mai puternice rugăciuni de dezlegare de blesteme, aceasta funcționează numai cu conditia sa respecti aumite condiții speciale:

1. Timp de 9 zile postește, iar lunea, miercurea și vinerea ține post negru până la ora 24.00. Dacă nu poți sta nemâncat până la miezul nopții, ține postul până la orele 18.00 sau, și mai bine, până la 21.00 și mănâncă numai o singură dată, evident, alimente de post.

2. În fiecare din cele 9 zile, fă 40 de metanii și rostește rugăciunea Tatăl Nostru de mai multe ori.

3. Între orele 22.00 și 24.00, așază 9 lumânări în formă de cruce și aprinde-le. Lipește-le pe o tavă, o placă de faianță sau o cărămidă și, foarte important, lasă-le să ardă complet.

Apoi fă 3 matanii, rostește Tatăl Nostru, apoi rugăciunea de dezlegare de mai sus.

Repetă această succesiune de trei etape până ajungi la un 40 de metanii.
MAI POTI CITI