Analiza Pareri Scaun auto copii Chicco Gro-Up, 9 - 36 kg bine apreciat pe forumuri

Scaun auto copii Chicco Gro-Up, 9 - 36 kg, parerea comentariilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri deschise despre scaun auto copii auchan, scaun auto copii chicco, protectie scaun auto copii, montare scaun auto copii fara isofix etc,:

1. Pareri Pozitive - 0,70
2. Pareri Negative- 0,43
3. Sentiment neutru - 0,54

Tendințele sociale ale parerilor referitoare la Scaun auto copii Chicco Gro-Up, 9 - 36 kg
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Conştiinciozitate - 0,59
Agreabilitatea - 0,50

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Scaun auto copii Chicco Gro-Up, 9 - 36 kg
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,59
Incredere - 0,34
Nesigur - 0,22

Pareri Forum Scaun auto copii Chicco Gro-Up, 9 - 36 kg


In majoritatea lor, opiniile despre  scaunul auto pentru copii Chicco Gro-Up sunt pozitive si evidentiaza faptul ca acest produs este usor de montat in masina si de asemenea confortabil pentru copil iar materialele folosite sunt de calitate.

AICI mai multe Oferte si Reduceri de Pret!

Parerile negative despre Scaun auto Chicco Gro-Up scot in evidenta faptul ca pozitia de somn nu este de loc buna. Copilul pare un pic chinuit si ar fi fost mult mai bine daca se putea înclina mai mult.

Stilul limbajului folosit in review-uri este a unor persoane cu spirit analitic, si cu deschidere spre experienta, curioase si creative.

Conform producatorului scaunul auto pentru copii Chicco Gro-Up este omologat pentru retinerea copilului la bordul autovehiculului in conformitate cu normativa europeana ECE R44/04 pentru grupele de varsta 1/2/3, adica pentru copiii cu o greutate cuprinsa intre 9 si 36 kg.

Practic, sigur si economic (datorita integrarii a 3 grupe de varsta), Chicco Gro-UP se evidentiaza prin sistemul ergonomic de reglare a tetierei si centurilor proprii de siguranta (buton galben  pozitionat in partea superioara a scaunului).

Acesta permite reglarea/ajustarea in inaltime a tetierei si a centurilor de siguranta ale scaunului in mai multe pozitii, in functie de fiecare etapa de dezvoltare a copilului dumneavoastra.

Caracteristici tehnice Scaun auto copii Chicco Gro-Up
  • 2 pozitii pentru un somn sanatos
  • Dispune de o pernuta tip "reductor" pentru ultraconfort.
  • Structura monolitica pentru a asigura cea mai buna protectie dar si cea mai confortabila pozitie.
  • Tetiera si centurile de siguranta proprii pot fi ajustate cu usurinta cu o singura mana, prin simpla rotire a butonului galben inserat in partea superioara a scaunului, astfel incat sa se asigure in permanenta o corecta pozitionare a acestora.
  • Sezutul spatios, tip "cocon" dispune de un design ce garanteaza faptul ca umerii si capul copilului sunt intotdeauna pozitionati corect si confortabil.
  • Grupa 1 de varsta (9-18 kg) - copilul trebuie retinut in scaun cu ajutorul centurilor proprii de siguranta, dupa ce acesta a fost montat in mod corespunzator in autovehicul.
  • Grupa 2 si 3 (15-36 kg) - copilul va fi retinut in scaun cu ajutorul centurilor de siguranta ale autovehiculului.
  • Grupa 3 (22-36 kg, adica 6 -12 ani, copilul va fi retinut in scaun cu ajutorul centurilor de siguranta ale autovehiculului.
  • Tetiera scaunului este captusita si asigura maximum de protectie in conditiile producerii unui accident auto si confort in conditiile in care copilul adoarme.

La momentul analizei de sentiment pretul scaunului auto pentru copii era de aproximativ 700 lei, excluzand eventualele promotii.

Aceste informatii nu reprezinta sfaturi privind achizitionarea produsului sau serviciului si trebuie percepute ca fiind strict orientative.