CONCURS DIGI activeaza factura electronica 2019: lista castigatorilorpe 15 noiembrie

Trimiteți un comentariu
Conform regulamentului, la concursul cu premii activeaza factura electronica DIGI pentru a fi unul din castigatori trebuie sa activezi factura electronică în perioada 02 septembrie - 31 octombrie 2019 si intrii astfel în tombola pentru un sejur ultra all inclusive la hotel 5* pentru doua persoane în Hurghada, Egipt sau pentru unul dintre cele mai cool premii constand in telefoane Digi K1 sau mini drone DJI Spark.

In data de 15 noiembrie 2019 vor participa la tragerea la sorti  a castigatorilor persoanele care indeplinesc conditiile de participare si care si-au activat factura electronica in perioada 2 septembrie - 31 octombrie 2019.

La aceasta data vor fi desemnati 11 (unsprezece) castigatori ai concursului factura electronica Digi si 6 rezerve (cate doua rezerve pentru fiecare categorie de premiu)

In cadrul Campaniei promotionale DIGI Romania 2019 poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta in Romania, care are varsta minima de 18 ani, care a activat serviciul „Factura Electronica” pe perioada campaniei și au mentinut activ acest serviciu conform prezentului regulament in perioada campaniei 2 septembrie - 31 octombrie 2019 si pana la livrarea premiilor Campaniei.

ATENTIE! Nu sunt eligibili pentru a participa la prezentul concurs abonatii RCS&RDS care au avut activata optiunea privind primirea pe e-mail a facturii electronice emise de RCS&RDS anterior datei de 2 septembrie 2019, indiferent daca ulterior au procedat la mentinerea sau la dezactivarea a acestei optiuni.

Cum participi la acest concurs cu premii DIGI Romania la care activezi factura electronica

Pentru a putea participa la Campanie, persoanele fizice, abonate la serviciile de telecomunicatii Digi oferite de RCS&RDS, trebuie sa isi activeze in perioada 2 septembrie - 31 octombrie 2019 optiunea privind primirea pe e-mail a facturii electronice emise de RCS&RDS prin intermediul contului Digi, aflat pe site-ul www.digiromania.ro.

Optiunea de activare a facturii electronice Digi se poate realiza prin urmatoarele modalitati:

a)  Online pe www.digiromania.ro, in sectiunea “Contul meu”;

b) In magazinele Digi/punctele de prezenta RCS & RDS;

c)  Telefonic, in Call Center, sunand la unul din nume

Castigatorii concursului factura electronica Digi 2019 vor primi urmatoarele premii:

1) Premiul III: Primele 5 numere extrase (1-5) vor primi ca premiu un telefon Digi K1.

2) Premiul II: Urmatoarele 5 numere extrase (6-10) vor primi ca premiu o mini drona DJI Spark.

3) Marele Premiu (in aceasta extragere se vor exclude castigatorii premiilor II si III):

Se va extrage un numar castigator care va primi un premiu constand intr-o excursie pentru 2 persoane (2 adulti) de 7 (sapte) nopti, in regim Ultra All Inclusive, in Hurghada, Egipt, cu plecare in data 7 sau 14 decembrie 2019 (potrivit acordului dintre castigator si agentia de turism partener al Campaniei, Let's Go Travel). Valoarea totala a premiului este de ,250 Lei


Trimiteți un comentariu