CONCURS RELAXEAZA-TE CU NESTEA 2019: castiga un Scuter Piaggio lapromotia toamnei

Trimiteți un comentariu
Participă la concurs în perioada 02-29 septembrie 2019 la promotia "Relaxează-te cu Nestea" şi câştigă premiul cel mare constand in unul dintre cele cinci scutere PIAGGIO conform conditiilor prevazute in Regulament.

Concursul Nestea 2019 se desfasoara in urmatoarele magazine: Romania Hypermarche S.A.;  Auchan Romania S.A.;
Columbus Operational S.R.L.; Carrefour Romania S.A. si Mega Image S.R.L.

Produsele participante la promotia cu premii Nestea din luna septembrie 2019 sunt:
  • Nestea Lamaie 1.5L;

  • Nestea Piersica 1.5L;

  • Nestea Lamaie 0.5L;

  • Nestea Piersica 0.5L.
Campania “Relaxeaza-te cu Nestea!” se desfasoara doar online, si anume pe site-ul www.promonestea.maspex.ro


In cadrul concursului Nestea se vor acorda 5 premii constand in cate un scuter Piaggio NRG, cate 1 premiu pentru fiecare retea de magazine participanta la promotie.

Pentru a se putea inscrie in concurs participantii la tombola cu premii Nestea trebuie sa cumpere din magazinele
participante, in perioada de desfasurare a concursului, minim unul dintre produsele participante si sa pastreze bonul fiscal primit, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori, sa poata face dovada concreta a detinerii acestuia.

ATENTIE! Bonul fiscal trebuie sa aiba data emiterii anterioara sau concomitenta datei de inscriere in Concurs a potentialului castigator, dar incadrandu-se in perioada promotiei.

Castigatorii concursului  RELAXEAZA-TE CU NESTEA vor fi desemnati aleatoriu, printr-un mecanism de tragere la sorti, prin intermediul unui sistem electronic securizat de extragere.

Pentru fiecare premiu, se va face extragerea castigatorului si a altor 5 rezerve in vederea unei eventuale inlocuiri. Inlocuirea se face in ordinea extragerii.

Premiile vor fi oferite castigatorilor dupa validarea acestora ca si castigatori, dupa verificarea tuturor datelor personale necesare pentru procesul de acordare a premiului si dupa ce a fost verificata indeplinirea de catre acestia a tuturor conditiilor de concurs stipulate in Regulament.

Premiile constant in scutere Piaggio acordate in cadrul prezentei Campanii promotionale cu premii Nestea vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Si inca o precizare importanta: castigătorii concursului "Relaxează-te cu Nestea" NU au dreptul să solicite contravaloarea premiului în bani şi/sau în alte produse.


Trimiteți un comentariu