NEOBT cum schimb parola contului meu. Cum ma loghez in NEOBT BancaTransilvania.

Cum astazi Banca Transilvania (BT) a lansat noua aplicatie de internet banking NeoBT in versiune beta, care va putea fi testata de un numar limitat de clienti, in jur de 10.000 si care va inlocui BT24, iata doua subiecte de interes: cum ma loghez in contul meu NEOBT si cum schimb parola contul meu NEOBT.

Incepem cu primul: cum ma loghez in contul meu NEOBT de internet banking de la Banca Transilvania

Pentru #neoweb:

1. Daca metoda ta de autentificare este one-time-password (OTP) prin SMS, te loghezi folosind ID-ul de logare si Parola pe care o foloseai si in BT24 Internet Banking. Ulterior, vei primi un cod prin SMS si vei fi rugat sa setezi o noua parola de #neoweb.

2. Daca metoda ta de logare este cod generat de token, folosesti ID-ul de logare si codul generat de token. Ulterior, ti se va cere sa iti definesti o parola pentru #neoweb.
neobt pareri forumuri cu comentarii despre plati contactless banca transilvania

Pentru #neoapp:

1. Daca metoda ta de autentificare este one-time-password (OTP) prin SMS, activezi aplicatia folosind ID-ul tau de logare si una dintre optiunile:
Parola noua de #neoweb, daca ai intrat anterior pe https://neo.btrl.ro/ si ai setat una noua;
Parola de #neoapp, daca prima ta accesare a lui #neo este prin aplicatia mobila.
Ulterior, ti se va solicita sa introduci codul primit prin SMS, sa setezi o parola noua pentru #neoweb (daca nu ai facut-o deja) si sa stabilesti un PIN pentru #neoapp.

2. Daca metoda ta de logare este cod generat de token, folosesti ID-ul tau de logare si Codul generat de token (tasta 1). In continuare, ti se va solicita sa stabilesti parola scurta pentru aplicatie.

In ambele cazuri, la urmatoarele autentificari, vei folosi doar parola setata pentru #neoapp sau metoda de logare aleasa de tine (touch ID, face ID).

Cum schimbi parola la NEOBT Banca Transilvania

Ni se intampla tuturor sa avem nevoie de o schimbare de parola. In #neoweb, daca ai uitat parola si nu te poti loga, acceseaza link-ul "Mi-am uitat parola" din pagina de logare si urmeaza pasii.

Daca esti deja logat si vrei doar sa schimbi parola, intra in meniul Utile/Securitate/ Schimba parola de Internet Banking.

In #neoapp, daca nu te poti loga, acceseaza link-ul "Mi-am uitat parola" din ecranul de logare si urmeaza pasii. Daca vrei sa schimbi parola dupa logare, acceseaza Poza de profil/ Setari de siguranta/ Schimb parola de Mobile Banking.

Din #neoapp poti schimba, de asemenea, si parola pentru #neoweb, accesand Profilul tau/ Setari de siguranta/ Schimb parola de Internet Banking.
noriel.ro