NEOBT pareri forumuri nou Internet Banking Banca Transilvania in locul BT24

Trimiteți un comentariu
Parerea consumatorilor despre aplicatia NEOBT Banca Transilvania noul lor serviciu de Internet Banking extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre internet banking bt24 servicii online, banca transilvania internet banking, bt24 mobile banking:

1. Pareri Pozitive - 0,75
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,65

Un scor peste media de 0,5 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Întâlnește-l pe Neo Radar sau Neo BFF, prietenul tău AI care învață cumințel, zi de zi, comportamentul tău financiar și îți poate da sfaturi pe baza acestuia. Asta înseamnă să ai best financial friends.
neobt pareri forumuri cu comentarii despre plati contactless banca transilvania

NeoBT vine "la pachet" cu multe noi facilități față de internet banking-ul concurenței. Printre cele mai importante se află următoarele:

  • Neo Radar: soluție prin care vom fi notificați cu privire la activitățile realizate, primi remindere de plăți și analize ale comportamentului financiar

  • Neo Cash: o funcție ce permite eliberarea de numerar din bancomat pe seama unui cod, nefiind necesară prezența cardului. Neo Cash cardul tău invizibil

  • Neo Travel: conversii valutare, eliberare card de călătorie cu asigurare și acces în lounge-urile din aeroporturi

  • Neo Family: reminder pentru realizarea de plăți recurente

  • Neo Shopping: analize detaliate despre banii cheltuiți și locațiile unde au fost realizate plățile. Neo Shopping iti face mai ușoară viata after-shopping. Fie ca ai un STAR Card sau unul normal, poți afla cât ai cheltuit și unde. Câteodată, controlul absolut înseamnă câteva atingeri de ecran.

  • Neo Friendship: transfer de bani rapid către prieteni

#neo îți schimbă nu doar banii, ci și starea de bine. Îți poți comanda un card de călătorie direct din aplicație. Știi tu, genul acela de card care îți oferă și asigurare, și acces în lounge-urile din aeroporturi.

Potrivit primelor informatii dezvaluite de banca, neoBT, disponibila in curand in Google Play si App Store, va putea fi accesata si cu Face Signature si va avea o serie de noi facilitati fata de aplicatia standard de mobile/internet banking BT24, precum functii de administrare a finantelor personale, asistent financiar cu inteligenta artificiala (AI) sau retrageri de bani de la ATM-uri fara card, pe baza unui cod emis in noua aplicatie.


Trimiteți un comentariu