Treceți la conținutul principal

Pareri SALTEA Prestige Diamant Deluxe, ORTOPEDICA cu spuma si arcuri, 160 x 200 cm

Sa ne facem o parere despre Salteaua Prestige Diamant Deluxe superortopedica, o saltea apreciata pe forumuri pentru ca este realizata cu ajutorul sistemului de arcuri tip Bonell (miez elastic), si care are inaltimea de 24 cm si dimensiunile 160x200 cm.

Arcurile saltelei Prestige Diamant au diametrul de 86 mm, sunt fabricate din sarma de otel carbon cu grosimea de 2.2 mm, de inalta calitate si sunt tratate termic pentru asigurarea fiabilitatii.

Peste plasa de arcuri fabricantul saltelei a aplicat pe ambele fete ale saltelei 2 covoare din fibre vegetale, impaslite pe suport textil (pasla de tip Thermofelt cu densitatea de 1200 gr/mp), acestea fiind lipite cu o rasina speciala, ecologica, conform standardelor stricte din Uniunea Europeana.

opinii comentari saltea Prestige Diamant Deluxe forum dedeman


Spuma poliuretanica are grosimea de 3 cm si este lipita cu aceeasi rasina pe ambele fete, peste pasla Thermofelt.

Fetele si cantul saltelei sunt realizate din material de bumbac si poliester matlasat impreuna cu un covor din vatelina thermobonding (densitate 320 gr/mp).

Cantul saltelei si interiorul miezului elastic sunt, de asemenea, intarite cu spuma poliuretanica cu densitatea de 21 kg/mc si grosimea de 5 cm, pentru evitarea deformarii in timp a plasei de arcuri.

Inchiderea saltelei se realizeaza cu panglica decorativa (lezarda) la fiecare muchie a saltelei, prin coasere, la capete fiind indoita.

Banda pentru aerisire este aplicata de jur-imprejurul saltelei, aceasta asigurand o aerisire mult mai eficienta. Husa saltelei reprezinta un invelis de foarte buna calitate, ce ofera un confort deosebit atat pe timpul verii, cat si pe timpul iernii.

Calitatea, rezistenta, durata de utilizare, tehnologia de productie si traditia de peste zeci de ani sunt elemente care motiveaza si sustin decizia companiei de a avea prin salteaua Prestige Diamant Deluxe un produs cu adevarat nemaipomenit, care imbina cu succes proprietatile ortopedice cu cele de confort.

Specificatii tehnice saltea Prestige Diamant Deluxe

Tip saltea - cu arcuri, cu spuma poliuretanica, superortopedica
Dimensiuni saltea (cm) - 160x200 cm
Numar persoane - 2 persoane
Model - Diamant Deluxe
Fermitate saltea - ridicata
Tip material acoperire - bumbac + poliester
Tip arcuri - Bonell

Instructiuni de utilizare Prestige Diamant Deluxe:

Pentru ca salteaua sa nu se deformeze, trebuie amplasata pe o suprafata plana si dura, iar baza patului / suportului trebuie sa fie de aceeasi dimensiune cu salteaua.

In timpul transportului sau depozitarii, salteaua nu se ruleaza sau indoaie. Aceasta se aeriseste periodic (recomandabil o data pe luna). De asemenea, se va roti si se va intoarce de pe o fata pe alta o data la 3-4 luni.

Salteaua Prestige Diamant Deluxe se pastreaza si se utilizeaza numai in spatii ferite de umezeala. In cazul in care se pateaza suprafata textila a saltelei, se poate proceda la curatare prin utilizarea unei carpe din bumbac, umezita cu apa si sapun.
MAI POTI CITI