Treceți la conținutul principal

Pareri Vase de bucatarie VIVESS. Promotie PENNY cu puncte bonus. Preturi cu reducere.

Emoţia parerilor si comentariilor referitoare la vase de bucătărie VIVESS cu puncte bonus Penny (Ekman)

<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent

Multumire - 0,65
Incredere - 0,55

La promotia  „VIVESS ADUCE VESELIE IN BUCATARIE” va avea dreptul să participe orice persoană fizică cu varsta minima de 18 ani impliniti la data inceperii campaniei si care va indeplini conditiile prevazute  de Regulamentul pr care va achizitiona produse de orice fel dintr-un Magazin Participant, in valoare de minim 20 de lei pe un bon fiscal si/sau care va achizitiona produse sponsor participante la campanie care vor fi semnalizate corespunzator in Magazinele Participante si in pliantele saptamanale Penny Market.

Pareri Promotie Penny vase de bucatarie VIVESS

Lista preturi cu reduceri vase VIVES PENNY:
  • VIVESS TIGAIE 24CM 39.99 lei

  • VIVESS TIGAIE 26CM 59.99 lei

  • VIVESS TIGAIE 28CM 69.99 lei

  • VIVESS TIGAIE GRILL 28CM 69.99 lei

  • VIVESS OALA CU CAPAC 99.99 lei

  • VIVESS OALA MICA CU CAPAC 89.99 lei

  • VIVESS TIGAIE WOK 28CM 69.99 lei

Cu un scor pozitiv care transmite un sentiment de bucurie si surpriza, opiniile si recenziile legate de vasele de gatit VIVESS, aflate la promotie in magazinele PENNY, ne descriu parerea cumparatorilor despre Vivess, brandul privat al grupului Rewe, cel care aduce cu sine o abordare premium atat prin calitatea deosebita a produselor cat si prin pozitionarea sa ca pret de raft.

Abordarea retailerului care opereaza magazinele Penny in alegerea produselor este cu atat mai interesata cu cat brandul este destinat exclusiv categoriei non-food.

In sortimentatia VIVESS regasim articole de menaj, necesare in bucatarie, precum tavi de inox, tigai, vase de ceramica, manusi si sorturi de bucatarie, dar si diferite produse de papetarie.

ATENTIE! Punctele bonus oferite in timpul promotiei Vivess la Penny nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea acestora in bani.

Punctele bonus disponibile în cadrul promoției nu sunt destinate vânzării.

Clienţii Penny pot colecționa aceste puncte bonus doar dacă valoarea cumpărăturilor atinge valoarea stabilită si/sau doar prin achiziționarea produselor participante.
MAI POTI CITI