Preparare CEAI VERDE cu Scortisoara si Dafin. Contraindicatii si Indicatii pentru SLABIT.

Trimiteți un comentariu
Mod de preparare CEAI Verde pentru slăbit cu frunze de dafin şi scorţişoară, un ceai care slabeste sanatos, îmbunătăţeşte digestia şi starea generală de sănătate.

Daca ai cateva kg in plus si vrei sa scapi rapid de ele, ceaiul verde cu foi de dafin si scortisoara topeste grasimea abdominala, zona greu de subtiat.

Foile de dafin combinate cu scortisoara imbunatatesc sistemul digestiv, este ca nu il pot bea femeile însărcinate, cele care alăptează și copii până la varsta de 6 ani.

Mod corect de preparare ceai verde de slabit cu scortisoara si dafin

Puneţi la fiert apa. Când dă în clocot adăugaţi scorţişoara, trei frunze de dafin şi o lingură de ceai verde. Se acoperă și se lasă 15 minute, apoi se strecoară.
Metoda Preparare CEAI VERDE cu Scortisoara si Dafin

Cum se bea ceaiul verde de slabit cu scortisoara si dafin

Bea prima ceașcă de ceai pe stomacul gol.

A doua ceașcă poate fi băută imediat după micul dejun, iar a treia chiar înainte de culcare.

Cu trei căni de ceai pe zi slăbești semnificativ, iar primele rezultate sunt deja vizibile după 7 zile.

Ceaiul din foi de dafin si scortisoara este o exceptie indicatii si proprietati

-vitaminele A, C si cele din complexul B, cum sunt niacina, riboflavina, piridoxina, acidul pantotenic si cel folic.

-este o sursa de minerale: calciu, potasiu, mangan, magneziu, cupru, fier, seleniu si zinc.

-regleaza metabolismul: Combinarea dintre scortisoara si frunze de dafin este o modalitate foarte buna de a regla sistemul metabolic.

-ajuta la eliminarea toxinelor si reduce nivelul de acid uric din organism si mentine sub control nivelul de zahar din sange.

-imbunatateste circulatia sangelui, are grija de sanatatea ficatului si accelereaza metabolismul, astfel incat sa arda mai multe grasimi.

Consumat înainte de fiecare masă, ceaiul verde de slabit cu scortisoara si dafin ne ajută să consumăm mai puţină hrană şi, cel mai important, scade apetitul pentru dulciuri.

Are excelente calităţi stimulente digestive, hipoglicemiante, precum şi efecte antiinfecțioase – distruge germenii patogeni din tubul digestiv si are contraindicatii minime.


Trimiteți un comentariu