PROMOTIE LIDL Jucarii LUPILU Ia te uita, bebe, primii tai prieteni! Aduna puncte BONUS si castiga plusuri LUPILU.

Trimiteți un comentariu
Cu oferta promotionala LIDL 2019 "Ia te uita, bebe, primii tai prieteni!" curioși, jucăuși, pofticioși și somnoroși, cele 8 jucarii Lupilu sunt pregătite să îl însoțească pe cel mic în marea aventură a cunoașterii.

Concursul LIDL jucarii de plus  LUPILU "Ia te uita, bebe, primii tai prieteni" a inceput pe data de 19 septembrie 2019 si se va finaliza la data de 20 octombrie 2019.

Campania "Ia te uita, bebe, primii tai prieteni" se desfasoara zilnic, pe durata programului de functionare a fiecarui magazin LIDL.

In schimbul talonului colector completat cu 10 puncte bonus, clientul poate solicita casierului una dintre cele 8 jucarii Lupilu din plus, in functie de stocul disponibil din fiecare model, prezent in magazin. Casierul LIDL va retine talonul completat.
castiga 8 jucarii Lupilu promtie lidl

Castigatorii concursului LIDL "Ia te uita, bebe, primii tai prieteni" NU au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a jucariilor Lupilu din plus sau de a schimba jucariile din plus cu alte bunuri si nici nu au posibilitatea sa solicite schimbarea parametrilor/caracteristicilor jucariilor din plus.

Pentru a castiga jucarii Lupilu din plus, in cadrul prezentei Campanii Promotionale LIDL 2019, Participantii nu vor efectua nicio alta plata suplimentara, indiferent de titlul acesteia (ex. impozite, taxe) si nu vor suporta alte costuri suplimentare, cu exceptia celor ce decurg din achizitia produselor comercializate in magazinele Lidl.

La fiecare achizitie de produse din magazinele Lidl care indeplineste conditiile prevazute in Regulament, casierul LIDL va oferi clientului/participantului, in mod automat, in baza bonului de casa emis pentru cumparaturile acestuia, unul sau mai multe puncte bonus, in functie de valoarea cumparaturilor, dupa urmatorul model:

In cazul unor cumpărături sub 60 Lei, clientul LIDL nu va primi punct bonus.
  • Intre 60 Lei si 119,99 Lei => 1 punct bonus

  • Intre 120 Lei si 179,99 Lei => 2 puncte bonus

  • Intre 180 Lei si 239,99 Lei => 3 puncte bonus

  • Intre 240 Lei si 299,99 Lei => 4 puncte bonus

  • Intre 300 Lei si 359,99 Lei => 5 puncte bonus

  • Intre 360 Lei si 419,99 Lei => 6 puncte bonus etc.

In baza unui singur bon fiscal, pot fi acordate maximum 80 de puncte bonus pentru achizitionarea de jucarii LUPILU.


Trimiteți un comentariu