PROMOTIE LUKOIL ECTO 100 Reduceri Card de Loialitate www club-lukoil ro

Promotia cu reduceri LUKOIL ECTO 100 – MERIȚI MAI MULT PENTRU MAȘINA TA! cu Cardul de Loialitate inregistrat online pe www.club-lukoil.ro se desfasoara pana in data de 29.09.2019, în fiecare zi de sâmbătă și duminică, precum și în zilele de 15 august și 16 august.

Participanții beneficiază în perioada de desfășurare a promotiei  LUKOIL ECTO 100 de o reducere de 50 de bani/litru la achiziția benzinei ecto 100 prin intermediul cardului de loialitate CLUB LUKOIL.

Campania promotionala LUKOIL Romania este valabilă în benzinăriile menționate în Anexa 1 la Regulament, benzinării care comercializează benzină ecto 100.

castigatori concurs www LUKOIL ro ECTO 100

Participanții beneficiază în perioada de desfășurare a campaniei promtionale de o reducere de 50 de bani/litru la achiziția benzinei ecto 100 prin intermediul cardului de loialitate CLUB LUKOIL.

Pentru posesorii de carduri de loialitate CLUB LUKOIL care beneficiază de reduceri de preț în baza condițiilor contractuale agreate, în perioada de desfăşurare a Campaniei se aplică reducerea cea mai mare.

Reducerea este calculată pentru fiecare tranzacție în parte și este evidențiată separat pe bonul fiscal aferent tranzacției.

Pentru a beneficia de prevederile Campaniei, Participantul trebuie să parcurgă următorii pași:

- să achiziționeze, în perioada de desfășurare a Campaniei, benzină ecto 100 din SDC LUKOIL.

- să prezinte la casa de marcat cardul de loialitate CLUB LUKOIL al cărui deţinător este și să achite contravaloarea carburantului cu numerar sau card bancar.

Regulamentul oficial al Campaniei LUKOIL ECTO 100 va fi publicat online pe site-ul www.lukoil.ro, va fi pus la dispoziția Participanţilor în toate SDC LUKOIL și va fi disponibil în mod gratuit oricărui solicitant care se adresează în scris la sediul  Organizatorului din București, str. Siriului nr. 20, Corp A, Sector 1, București.

In acelasi timp clientii LUKOIL  până in data de 31 octombrie 2019 , toate persoanele fizice care dețin un card de loialitate, pe care l-au ridicat din orice stație de distribuție carburanți a LUKOIL România, începând cu data de 16.08.2018 și care la data și ora de început a Campaniei, respectiv 1 aprilie 2019, ora 00:10, încă nu este activat prin înregistrarea pe site-ul www.club-lukoil.ro, își activează Cardul de Loialitate prin înregistrare pe site-ul www.club-lukoil.ro, primesc automat pe Cardul de Loialitate, la finalizarea cu succes a activării, 50 (cincizeci) de Puncte, care pot fi utilizate de acesta exclusiv în stațiile de distribuție carburanți LUKOIL România și numai pentru achiziția de carburanți.