BIANCA BOBU a disparut! Portarul de hochei feminin victima unei rețele de trafic de persoane?

Portarul de la loturile de hochei feminin ale României, Bianca Bobu, a dispărut la începutul lunii august 2019. 

Bianca Bobu a fost văzută ultima oară în orașul natal, Galați.

Atunci,  Bianca Bobu a fost surprinsă alături de un prieten și Libertatea susține că aceștia ar fi plecat în Germania. De atunci, sportiva in varsta de 19 ani a dispărut inclusiv din mediul online, inchizandu-si contul de Facebook.

Apropiații îşi pun problema ca sportiva romanca să nu fi ajuns victima unei rețele de trafic de fiinte umane.

Antrenorul sportivei, cel care a anunţat dispariţia Biancăi, se teme pentru starea de sănătate a acesteia și a dezvăluit care fost mesajul  primit din partea sportivei.
portarita de hochei Bianca Bobu disparuta in germania

”M-a sunat să mă certe că am pus articolul. Mi-a cerut să șterg postarea! A afirmat că e în Galați, iar eu am sfătuit-o să meargă la poliție. Parcă cineva îi dicta ce să spună. Pretindeam puțin respect de la ea, dar Doamne-Ferește, poate era cu pistolul la tâmplă”, a spus tehnicianul, citat de sursa menționată mai sus.

Antrenorul Cristian Munteanu este omul de sport care a descoperit-o pe Bianca în Șivița, comuna natală.

”Eu am pus acel anunț pe Facebook, pe 6 octombrie, cum că nu mai dă nici un semn din august. O abordasem pe un site de socializare, s-o rog să-mi dea un echipament de portar. Eu am plecat de la Galați la Brașov și doream să o inițiez pe fiica mea în tainele meseriei de portar, Aveam nevoie de echipament. Nu mi-a răspuns de nici un fel”, a declaratMunteanu pentru sursa citată.Comentarii