CASTIGATORII Concurs FERRERO ROCHER 2019 castiga un Mercedes-Benz Clasa A pe campanie.ferrerorocher.ro

Trimiteți un comentariu
Conform regulamentului postat online pe www.campanie.ferrerorocher.ro la concursul 2019 FERRERO ROCHER "Gaseste perfectiunea in fiecare clipa de aur" castigatorii pot castiga Premiul cel mare care consta intr-un autoturism marca Mercedes Benz tip Clasa A 160, in valoarea unitara de 144.882,50 lei.

Concurusul Ferrero Rocher 2019 este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 01.09.2019 - 31.10.2019 exclusiv prin intermediul site-ului www.ferrerorocher.ro sectiunea Campaniei.

Lista castigatorilor validati ai premiilor concursului "Gaseste perfectiunea in fiecare clipa de aur" va fi publicata pe site-ul www.ferrerorocher.ro in sectiunea Campaniei, in termen de maximum 15 zile lucratoare de la validarea finala a acestora. In cazul in care exista premii neacordate, acestea vor ramane in proprietatea Organizatorului.

pareri forum Concurs FERRERO ROCHER 2019 castiga un Mercedes-Benz Clasa A


Premiile concursului cu pemii Ferrero Rocher 2019

a) Rafinează-ți experiențele de la birou sau de acasă cu un laptop Apple MacBook 12. Având un design prețios, cu textură aurie, acest model este apreciat atât pentru aspect, cât și pentru performanțele procesorului Intel® Core™ M3 1.20 GHz, 8GB, 256GB SSD.

b) Descoperă colierul Golden Section cu design special pentru clipele de aur din viața ta. Realizată din aur galben de 14 karate, această bijuterie simbolizează perfecțiunea utilizând forma geometrică a secțiunii de aur

c) MARELE PREMIU un Mercedes-Benz Clasa A îți oferă o experiență perfectă la volan. Cu ajutorul interfeței intuitive MBUX, fiecare detaliu se poate adapta cu precizie dorințelor, nevoilor și stilului personal de șofat.

Participantii la tombola Ferrero Rocher 2019 trebuie sa cumpere unul sau mai multe Produse participante la Campanie, care separat sau impreuna sa cumuleze cantitatea minima de 2009, specificate pe acelasi bon fiscal.

Cantitatea de minimum 200 gr poate fi obtinuta prin achizitionarea unui singur Produs Participant sau a mai multor Produse  Participante specificate pe acelasi bon fiscal (ex. 50g, 100g, 2009,3009), care sa cumuleze minimum 200 g.

Sa se completeze pe campanie.ferrerorocher.ro in mod corect si complet formularul de inregistrare in Campanie, cu datele personale solicitate (nume, prenume, numar de telefon), completarea acestor date fiind obligatorie pentru inscrierea valabila in Campanie, si sa se inscrie cu aceasta ocazie data emiterii si numarul bonului fiscal care atesta achizitia.

Un Participant poate sa castige un singur premiu oferit prin tragere la sorti in cadrul Campaniei "Gaseste perfectiunea in fiecare clipa de aur" 2019, chiar daca este extras de mai multe ori in baza inscrierilor sale succesive, situatie in care premiul castigat va fi cel pentru care a fost pentru prima data extras.


Trimiteți un comentariu