CONCURS Banca de Mulțumiri 2019. CASTIGA o vacanta EXOTICA pe bancademultumiri.ro

Trimiteți un comentariu
Regulamentul oficial al concursului OTP BANK "Banca de Mulțumiri" 2019 este disponibil oricarui participant, in mod gratuit, in format electronic, prin accesarea sectiunii “Regulament” din cadrul website-ului www.bancademultumiri.ro.

Parerea comentariilor de pe forumuri despre concursul 2019 OTP BANK bancademultumiri.ro

a) Utilitatea concursului Banca de Mulțumiri: 4,40 din 5

b) Functioneaza concursul asa cum este descris: 4,30 din 5

c) Este concursul usor de accesat: 4,00 din 5

d) Este concursul de calitate buna: 4,30 din 5

e) Este concursul orientat spre cineva ca mine: 4,10 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu concursurile OTP BANK: 4,50 din 5

login contul meu bancademultumiri ro

Desemnarea câștigătorului concursului BANCA de MULTUMIRI va avea loc prin tragere la sorti, conform regulamentului, în data de 25.11.2019, urmând ca în 10 zile după validarea sa, să se anunte public câștigătorul.

Marele premiu al concursuli OTP BANK bancademultumiri.ro consta intr-o supervacanță de 9 nopți în Bali, într-una dintre cele mai amabile destinații din lume in valoare de de 9.500 lei.  Data limita de calatorie este 31 mai 2020

Mod de participare la concursul Banca de Mulțumiri 2019

Participantul trebuie sa acceseze website-ul Campaniei de pe platforma www.bancademultumiri.ro, in perioada de desfasurare a Campaniei pana in data de 15.11.2019.

Participantul trebuie sa se inregistreze cu cont unic pe website-ul www.bancademultumiri.ro, accesand sectiunea “LOGIN” din meniu.

Aceasta poate alege varianta de logare cu Facebook, dand click pe butonul “Conecteaza-te cu Facebook” sau varianta de introducere a datelor de logare, accesand linkul https://bancademultumiri.ro/login.

Participantul trebuie sa incarce un continut propriu si original, in urmatoarele formate: un clip , o inregistrare audio (dimensiune maxima 5mb), un GIF (dimensiune maxima 10 mb) sau o fotografie in contul sau de pe platforma www.bancademultumiri.ro reprezentand modalitati de a isi exprima multumirea intr-un mod general cat mai creativ, in care apare/este inregistrata numai persoana care incarca continutul; participantul nu are voie sa incarce imagini, video sau inregistrari audio cu persoane care nu i-au oferit acordul (ex: copilul, fratele, sotia).

Participantii vor putea primi voturi imediat ce continutul incarcat de acestia a fost aprobat de catre Organizator si este vizibil pe platforma.

Participantii vor putea primi voturi de la toti utilizatori care acceseaza platforma si le vizualizeaza continutul incarcat.

Pentru a-si maximiza sansele de a primi voturi, acestia isi pot distribui continutul incarcat in retelele sociala Facebook, Twitter, Linkedin, pot trimite pe e-mail continutul incarcat persoanei dorite sau pot copia linkul spre a-l trimite catre orice alta retea sociala (Instagram, Whatsapp etc.)

Atat participantii care incarca materiale si nu primesc voturi, cat si cei care incarca materiale si primesc voturi intra automat in tragerea la sorti.

Fiecare material incarcat si nevotat reprezinta o sansa de castig si intra automat in tragerea la sorti. Fiecare vot reprezinta o sansa de castig. Materialele votate cresc participantului sansele de a castiga marele premiu.


Trimiteți un comentariu