CONCURS Castiga o masina FORD Focus ST ca sofer business BOLT

Trimiteți un comentariu
Conform regulamentului, concursul „Castiga un Ford Focus cu Bolt” se va incheia la data de 08.12.2019,  iar tragerea la sorți a castigatorilor BOLT va avea loc pe 12 decembrie 2019.

Participantul declarat castigator al concursului „Castiga un Ford Focus cu Bolt” va fi anuntat in ziua extragerii, pana in ora 18:00, de rezultatul extragerii, la datele de contact furnizate in Platforma Bolt.

Mecanismul tombolei cu premii BOLT este simplu si accesibil.

Astfel potrivit regulamentului, condu cu Bolt ca șofer business și câștigi bilete pentru tragerea la sorți. La fiecare 100 de curse conduse, primești 1 bilet. Mai multe curse, mai multe șanse de câștig.

De asemenea, dacă recomanzi un prieten care se înregistrează la Bolt, primești încă un bilet după ce acesta face 30 de curse. 

Concurs Castiga un Ford Focus cu Bolt 2019 castigator

Poți recomanda cel mult 5 prieteni, iar persoana care se înregistrează la recomandarea ta nu trebuie să mai fi condus cu Bolt în 2019. 

Dacă ai recomandat pe cineva, rugămintea este să trimiți la email:  bucharest@bolt.eu numele și numărul de telefon ale persoanei recomandate, precum și codul tău de recomandare. 

Astfel, cei de la Bolt să poata verifica și să îți aloce rapid biletele pentru tragerea la sorți.

Odata inscris in concurs, Participantul poate acumula sanse de castig sub forma de tichete („Tichete”) astfel:

a. pentru fiecare 100 de curse efectuate prin intermediul Platformei Bolt intre Data de Inceput si Data de Sfarsit, Participantului ii va fi atribuit 1 Tichet (cu exceptia perioadei de Wildcard mentionata la art. 4.5);

b. pentru fiecare nou utilizator al Platformei Bolt care se inscrie pe Platforma Bolt, dupa Data de Inceput a Concursului („Utilizator Nou”) prin activarea de catre acesta a codului de recomandare furnizat de catre un Participant (in engleza „referral code”), Participantului in cauza ii va fi atribuit 1 Tichet la momentul efectuarii de catre noul utilizator a primelor 30 de curse prin intermediul Platformei Bolt. 

Nu se vor acorda mai mult de 5 astfel de Tichete aceluiasi Participant. 

Se pot califica drept Utilizatori Noi doar persoanele fizice care:

1. indeplinesc conditiile de a deveni conducatori auto utilizatori al Platformei Bolt;

2. nu au desfasurat nicio activitate de transport alternativ, in calitate de conducator auto, prin intermediul Platformei Bolt in anul 2019 si care incepe sa utilizeze platforma dupa Data de Inceput a Concursului prin activarea codului de recomandare furnizat de un Participant (in engleza „referral code”);

3. nu incalca nicio obligatie asumata fata de operatorul de transport alternativ in cadrul caruia isi exercita activitatea;

4. nu incalca nicio obligatie asumata fata de alti operatori de platforme digitale pentru intermedierea transportului alternativ in Romania.

Rezumat conditii pentru a participa la concursul BOLT  „Castiga un Ford Focus cu Bolt”

a) Să fii afiliat unei flote sau să conduci prin intermediul propriei firme. Găsești lista cu flotele cu care colaboraza BOLT o gasiti aici

b) Să efectuezi minimum 100 de curse în perioada concursului 

SAU

c) Să recomanzi un prieten care să înceapă să conducă cu Bolt și să efectueze minimum 30 de curse. 
Poți recomanda până la 5 prieteni.

Companiile Uber şi Bolt au primit avizul tehnic pentru a oferi servicii de transport alternativ în România.


Trimiteți un comentariu