CONCURS Dr Oetker Romania pe Facebook. Castiga un Espressor Cafea Nespresso.

Parerea comentariilor despre concursul Facebook cu premii „Câștigă un moment de relaxare cu Dr. Oetker!” care se desfasoara online pe www.facebook.com/DrOetkerRomania pana in data de 5 noiembrie 2019:

a) Utilitatea concursului Momente Dulci de la Dr.Oetker: 4,40 din 5

b) Functioneaza concursul asa cum este descris: 4,20 din 5

c) Este concursul usor de accesat: 4,30 din 5

d) Este concursul de calitate buna: 4,30 din 5

e) Este concursul orientat spre cineva ca mine: 4,20 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu concursurile cu premii Dr Oetker Romania: 4,40 din 5
pareri forum concurs castiga un moment de relaxare cu Dr. Oetker

Numele potentialilor castigatori ai concursului „Câștigă un moment de relaxare cu Dr. Oetker!” vor fi anuntate intr-un comentariu la postarea care anunta Concursul, in data de 06.11.2019, pe pagina de Facebook Momente Dulci de la Dr. Oetker www.facebook.com/DrOetkerRomania/

Concursul este organizat si se desfasoara pe teritoriul Romaniei in conformitate cu prevederile prezentului Regulament prin intermediul retelei de socializare www.facebook.com, pe pagina de Facebook Momente Dulci de la Dr.Oetker disponibila la www.facebook.com/DrOetkerRomania/

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Concurs este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

a) Participantul sa detina un cont de Facebook propriu;

b) Sa acceseze pagina oficiala de Facebook Momente dulci de la Dr. Oetker Romania disponibila la adresa www.facebook.com/DrOetkerRomania/

c) Inscrierea se va face exclusiv in perioada de desfasurare a Concursului, 29.10.2019 – 05.11.2019

d) Sa scrie intr-un comentariu, la postarea Concursului Momente Dulci de la Dr.Oetker, care este reteta de crema pe care o propune in combinatie cu noile foi pentru prajituri de la Dr. Oetker.

Comentariul participantului trebuie sa fie in concordanta cu subiectul postarii respective. Tema concursului este: reteta perfecta de crema pentru noile foi pentru prajituri de la Dr. Oetker.

Comentariile postate vor fi verificate de catre Organizator/Agentia Organizatoare, urmand sa fie luate in considerare doar cele care respecta tema Concursului.