Treceți la conținutul principal

CONCURS K-ONLINE Feedback Kaufland. Castiga electrocasnice Delimano Perla raspunzand la intrebari.

Parerea comentariilor de pe forumuri despre concursul Kaufland "K-ONLINE Feedback" cu premii constand intr-un set complet de electrocasnice Delimano Perla sau unul dintre cele 5 bonuri cadou în valoare de 100 lei.

a) Utilitatea concursului "K-ONLINE Feedback”: 4,40 din 5

b) Functioneaza concursul asa cum este descris: 4,30 din 5

c) Este concursul usor de accesat: 4,20 din 5

d) Este concursul de calitate buna: 4,30 din 5

e) Este concursul orientat spre cineva ca mine: 4,10 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu concursurile KAUFLAND Romania: 4,50 din 5

opinii concurs kaufland k-online feedback castigatori

Lista castigatorilor concursului Kaufland K-online Feedback se va publica online pe www.kaufland.ro in termen de 5 zile lucratoare dupa fiecare extragere realizata. 

Lista castigatorilor tombolei K-Online Feedbacj se va sterge de pe pagina organizatorului dupa maximum 30 de zile de la data inchierii concursului.

Daca ti-a placut la cumparaturi in magazinele Kaufland, iti poti povesti expereinta ta de shopping si poti castiga premii frumoase.

Cine caută găsește. Iar cei de la Kaufland isi doresc să fie așa de fiecare dată când vii in magazinele Kaufland – de la prospețime și calitate, varietate și cele mai mici prețuri, până la personalul prietenos și serviciul relații clienți.

Ca să se asigurăm că vei fi mulțumit când ii vizitezi data viitoare, cei de la Kaufland vor să știe perspectiva ta.

Înainte să începi sa raspunzi la intrebarile din chestionarul online de pe: feedback.kaufland.com, trebuie să introduci data și ora achiziției tale.

În semn de mulțumire, după ce completezi chestionarul, ai șansa să te înscrii la concursul nostru. Poți câștiga un set complet de electrocasnice Delimano Perla sau unul dintre cele cinci bonuri cadou în valoare de 100 lei.

Participarea ta la concursul Kaufland K-Online Feedback  este voluntară și necesită înregistrarea datelor tale personale.

Datele cu caracter personal vor fi folosite exclusiv în cadrul concursului.
MAI POTI CITI