CONCURS MASTERCARD PETROM: CASTIGA Spectacol Privat Gasca Zurli pe www.mastercard.ro/participare

Trimiteți un comentariu
Parerea comentariilor despre concursul cu premii concurs de pe forumurile cu topicuri despre mastercard petrom, concurs mastercard, concurs mastercard mega image, concurs mastercard carrefour:

a) Utilitatea concursului Matercard Petrom (Spectacol privat cu Gașca Zurli) : 4,30 din 5

b) Functioneaza concursul asa cum este descris: 4,40 din 5

c) Este concursul usor de accesat: 4,30 din 5

d) Este concursul de calitate buna: 4,50 din 5

e) Este concursul orientat spre cineva ca mine: 4,10 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu concursurile cu premii Petrom Romania: 4,40 din 5
concurs mastercard petrom gasca zurli

Conform regulamentului „Platiti cu cardul Mastercard sau Maestro in statiile Petrom" si inscrieti-va cu mesaj text sau online la www.mastercard.ro/participare si puteti castiga premii.

Regulamentul oficial al Campaniei este disponibil gratuit online pe www.mastercard.ro/promotii sau pe paginile de Facebook ale Mastercard Romania www.facebook.com/MastercardRomania.

Înscrie valoarea tranzacției tale din benzinariile Petrom online pe participare.mastercard.ro/petrom/ și poți câștiga un premiu constând în spectacol privat cu Gașca Zurli pentru un estimat de 50 de persoane pentru fiecare plată cu cardul tău Mastercard realizată într-o stație Petrom.

Un participant poate efectua oricate tranzactii Mastercard si Maestro in benzinariile Petrom si poate trimite zilnic maxim 5 mesaje, respectiv 5 intrari corecte corespunzatoare, care contin valori ale tranzactiilor valabile, indiferent de metoda de inscriere aleasa (SMS si / sau web).

Premiul acordat in cadrul concursului cu premii Mastercard Petrom consta in 1 premiu reprezentand un spectacol privat cu Gasca Zurli. Premiul in valoare de 48.000 lei cu TVA inclus va fi castigat prin moment castigator.

Valoarea premiului include locatia, cateringul si spectacolul oferit de Gasca Zurli.

Castigatorul poate aduce pana la 50 de oameni (parinti si copii) care sa beneficieze de spectacolul privat.

Spectacolul privat cu Gasca Zurli se va desfasura in intervalul noiembrie – decembrie 2019, urmand a fi comunicata data exacta in timp util.


Trimiteți un comentariu