CONCURS PETROM: VOCEA CLIENTULUI. Castiga unul din cele 50 de plinuri de carburant de 300 de lei

Conform regulamentului de pe www.petrom.ro, concursul PETROM VOCEA CLIENTULUI se desfasoara in perioada 15 octombrie – 20 noiembrie 2019

Pentru PETROM OPINIA TA CONTEAZA DIN PLIN!

Raspunde la chestionarul online, spune cum te-ai simtit in statiile Petrom si poti castiga unul dintre cele 50 de plinuri de carburant in valoare de 300 de lei.

castigatori carburant concurs petrom vocea clientului


Parerea comentariilor de pe forumuri despre concursul 2019 Petrom VOCEA CLIENTULUI:

a) Utilitatea concursului: 4,40 din 5

b) Functioneaza concursul asa cum este descris: 4,30 din 5

c) Este concursul usor de accesat: 4,30 din 5

d) Este concursul de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este concursul orientat spre cineva ca mine: 4,20 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu concursurile Petrom: 4.60

In urma achizitiei realizate, fiecare participant la concursul PETROM trebuie sa intre pe pagina de internet dedicata Campaniei promotionale www.petrom.ro/VoceaClientului, sa introduca numarul de tranzactie (care se gaseste pe bonul fiscal primit in urma achizitiei) in campul dedicat si sa completeze studiul de piata pe care il va regasi in cadrul acestei pagini.

Tema intrebarilor ce se vor regasi in studiul de piata este legata de experienta pe care participantul a avut-o in statia de distributie carburanti operata sub brand PETROM cu ocazia achizitiei.

Pentru a intra in tragerea la sorti pentru unul dintre premiile oferite in cadrul Campaniei promotionale Petrom VOCEA CLIENTULUI, fiecare participant trebuie sa introduca in formularul de inregistrare urmatoarele date: nume, prenume, numar de telefon, adresa de email.

Poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 50 plinuri de carburant în valoare de câte 300 de lei fiecare.

Castigatorii Petrom Vocea Clientului desemnati in urma tragerii la sorti vor fi contactati in maxim l5 zile lucratoare de la tragerea la sorti pentru a fi validati.