CONCURS UniCredit Bank ro: Maratonul platilor cu cardul. Castiga 1.000 Lei la Altex pana la 30 noiembrie 2019

Trimiteți un comentariu
Sa ne facem o parere despre concursul cu premii de la UniCredit.ro care se desfasoara conform regulamentului pana la data de 30 noiembrie 2019.

Participa la concursul cu premii Maratonul platilor cu cardul Uni Credit Bank toti clientii care efectueaza in Perioada Campaniei Promotionale cel putin o tranzactie de plata la POS cu cardul de debit emis de Organizator, in valoare de minim 10 lei, la comercianti sau cel putin o plata de factura de utilitati prin meniul “Plati”, sectiunea “Plata utilitati” din serviciul Mobile Banking al UniCredit Bank.

UniCredit Bank acorda 2 tipuri de premii in cadrul concursului Maratonul platilor cu cardul 2019:

1. Premii pentru cel mai mare numar de inscrieri in Campania Promotionala, in ordinea descrescatoare a numarului de inscrieri cumulate:
concurs unicredit bank ro regulament

a) 50 de bonuri valorice (vouchere) emise de Altex ROMANIA SRLin valoare neta de 1,000 lei (valoare bruta 1,044 lei) fiecare. Voucher-ul Altex va fi electronic, nenominal si poate fi utilizat pentru achizitii de bunuri, in cadrul retelelor de magazine Altex si Media Galaxy din Romania in termen de 90 zile de la data intrarii in posesie de catre castigatori.

2. Premii acordate prin tragere la sorti:

a) 10 premii “Bani de cumparaturi tot anul”, in valoare de 1,000 lei net/luna (valoare bruta 1,044 lei/luna) timp de 12 luni, valoarea neta totala a fiecarui premiu 12,000 lei (12,528 lei brut).

b) 1 autoturism BMW Seria 1, avand valoarea aproximativa de 28,300 EUR

Efectuarea mai multor operatiuni de plata la POS cu cardul de debit emis de UniCredit Bank, fiecare noua operatiune de plata, efectuata in perioada Campaniei Promotionale reprezenta o noua sansa de castig al premiilor.

Efectuarea mai multor tranzactii de plata facturi de utilitati prin meniul “Plati”, sectiunea “Plata utilitati” din serviciul Mobile Banking al UniCredit Bank, fiecare noua plata de factura de utilitati efectuata astfel reprezenta o noua sansa de castig al premiilor.

ATENTIE! Lunar, UniCredit Bank acorda Participantilor la concursul "Maratonul platilor cu cardul" 3 categorii de bonusuri care reprezinta sanse suplimentare in Campania Promotionala astfel:

a) La atingerea de catre Participant a pragului de 25 de tranzactii de tipul celor mentionate la Sectiunea 3, punctul e, efectuate in Campania Promotionala, Organizatorul acorda bonusul “BRONZ” ce ofera 10 inscrieri suplimentare in Campania Promotionala;

b) La atingerea de catre Participant a pragului de 50 de tranzactii de tipul celor mentionate la Sectiunea 3, punctul e, efectuate in Campania Promotionala, Organizatorul acorda bonusul “SILVER” ce ofera 20 inscrieri suplimentare in Campania Promotionala;

c) La atingerea de catre Participant a pragului de 100 de tranzactii de tipul celor mentionate la Sectiunea 3, punctul e, efectuate in Campania Promotionala, Organizatorul acorda bonusul “GOLD” ce ofera 30 de inscrieri suplimentare in Campania Promotionala;


Trimiteți un comentariu