CONCURS www.alphega-farmacie.ro. CASTIGA o brațară inteligentă Fitbit.

Trimiteți un comentariu
Conform regulamentului, concursul cu premii "Intră în ritm, câștigă starea de bine!”, Farmaciile ALPHEGA, se desfasoara online pe site-ul www.alphega-farmacie.ro/concurs/  pana in data de 30 noiembrie 2019.

Numele Castigatorilor Campaniei Alphega Castiga o brațară inteligentă Fitbit vor fi afişate pe www.alphega-farmacie.ro/concurs la data de 05.01.2020.

Parerea comentariilor de pe forumuri despre concursul cu premii "Intră în ritm, câștigă starea de bine!”, Farmaciile ALPHEGA 2019:

castigatori concurs alphega castiga o bratara inteligenta fitbit

a) Utilitatea concursului "Intră în ritm, câștigă starea de bine!”: 4,40 din 5

b) Functioneaza concursul asa cum este descris: 4,20 din 5

c) Este concursul usor de accesat: 4,20 din 5

d) Este concursul de calitate buna: 4,30 din 5

e) Este concursul orientat spre cineva ca mine: 4,10 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu concursurile Farmaciile Alphega: 4,40 din 5

Premiile care vor fi oferite în cadrul Campaniei Alphega "Intră în ritm, câștigă starea de bine!”sunt: 84 x Brățară Inteligentă Fitbit – în valoare de 309,90 lei fiecare

Pentru a se înscrie în Campania promotionala "Intră în ritm, câștigă starea de bine!”, participanţii la concursul ALPHEGA trebuie să parcurgă cumulativ următorii paşi:

PASUL 1 – Participanții trebuie să achiziționeze din Farmaciile Participante unul dintre Produsele Participante, astfel cum acestea sunt definite în Regulament și Anexa 2 la acesta, care nu este medicament, in baza unui bon fiscal valid conform art. 3.2 din Regulament, în limita stocului disponibil în Farmaciile Participante. Participantii au obligatia de a pastra bonul fiscal in baza caruia s-au inscris si a participat la Campanie.

PASUL 2 – După realizarea achiziției conform PASULUI 1, Participanții trebuie să acceseze pagina www.alphegafarmacie.ro/concurs unde vor găsi formularul electronic de participare la/ înscriere în concursul Campaniei promoționale "Intră în ritm, câștigă starea de bine!”.

PASUL 3 – Participanții vor completa formularul electronic de înscriere cu datele cerute (nume, prenume, telefon, adresă de e-mail, judeţ, oraş, Farmacia din care a achiziționat produsul/ produsele, seria bonului fiscal valid ce atestă dreptul de participare, aşa cum este el definit la Art. 3 al Regulamentului) şi vor apăsa butonul “Înscrie-te în Concurs”.


Trimiteți un comentariu