Treceți la conținutul principal

DIVORT cu CANCAN: Claudia Ghitulescu divorteaza dupa ce a fost INSELATA de sot. WIKI.

Divorturi celebre vedete din Romania: Claudia Ghitulescu divorteaza dupa ce a ce a pierdut copilul pe care şi l-a dorit din tot sufletul.

Conform biografiei, acum 2 ani de zile Claudia Ghitulescu a fost mireasă, s-a căsătorit din dragoste.

Insa spune ca așa a fost să fie, să ajunga acum la divorț.

Mai ales ca asa și-a dorit si sotul ei. Claudia Ghitulescu i-a respectat dorința, chiar daca ea a luptat să ii mai dea o șansă, a dat semne că ar vrea, dar nu a fost să fie.

Se pare ca pe sotul Claudiei Ghitulescu l-a deranjat că artista i-a spus că s-au certat mult în timpul sarcinii și a fost vina lui că am pierdut-o.
wiki claudia ghitulescu divort sot

Soțul Claudiei Ghitulescu, omul căruia i-a jurat credință veșnică în fața lui Dumnezeu, ar fi înșelat-o cu o tânără în vârstă de doar 20 de ani. Interpreta de muzică populară a aflat despre relația extraconjugală la scurt timp după ce a pierdut o sarcină.

Conform CV-ului Calaudia Ghitulescu a început să cante muzica Populară și apoi a apărut o modă cu muzică etno și s-a bucurat de acea perioada.

A compus cântece foarte frumoase cu ritm etno iar în inima ei au loc ambele genuri pentru că a făcut inregistrari noi cu muzica populară.

Claudia Ghitulescu este o olteanca talentata care are mai multe pasiuni costisitoare. Este colectionara. Nu va ganditi la masini de epoca, timbre rare sau picturi celebre.

Cantareata de muzica populara strange costume populare veritabile, parfumuri scumpe si pantofi luxosi de toate culorile.

In afara de pantofi si parfumuri, colectionara Claudia Ghitulescu mai are o mare pasiune: costumele populare. Frumoasa olteanca are o multime si tine la ele ca la ochii din cap.

Claudia Ghitulescu a visat mereu să ajungă în lumina reflectoarelor, iar viaţa i-a oferit acest dar.

Însă Claudia Ghiţulescu nu poate uita sacrificiile pe care mama sa le-a făcut pentru ca ea să ajungă o cântăreaţă cunoscută.
MAI POTI CITI