Echipa Manchester United se îndreaptă spre retrogradare în liga secunda

Trimiteți un comentariu
Stiri sportive fotbal Anglia, Premier League

În sezonul 2019 - 2020, echipa engleza de fotbal Manchester United a suferit înfrângeri împotriva unor echipe precum Crystal Palace (1-2), West Ham (0-2) sau Newcastle (0-1), iar echipa lui Ole Gunnar Solskjaer ocupă locul 12 în Premier League, după opt etape, având nouă puncte.

Astfel incat, Sam Allardyce (varsta 64 de ani), fost selecționer al Angliei, în prezent liber de contract, crede că echipa cu traditie Manchester United riscă să retrogradeze la finalul acestui sezon dacă nu își va îndrepta rapid problemele pe care le are.

În ultima etapă din Premier League, Manchester United a fost învinsă pe teren propriu de Newcastle, scor 0-1, și a ajuns pe locul 12.
stiri noi premier league Manchester United

În runda următoare, echipa lui Solskjaer va intalni campioanei Europei, FC Liverpool, pe teren propriu.

Echipa Manchester United a retrogradat în anul 1974 când avea o echipă grozavă pe hârtie, deci nu ar fi ceva imposibil ca și acum să se întâmple o astfel de catrastrofă dacă încrederea și accidentările rămân la fel. Jucătorii tind să nu se recupereze la fel de rapid ca atunci când lucrurile merg bine, asta este evident.

Mai este și cazul lui Pogba, care poate apărea să spună "Văd că merge rău, vreau să ple".

Echipa Manchester United nu a înscris îndeajuns de multe goluri, iar asta devine o problemă.

Să sperăm că nu se vor chinui în subsolul clasamentului, dar clar se îndreaptă spre retrogradare.

Gunnar Solskjaer are astfel o misiune foarte dificilă. Știu că ei spun că e momentul unei reconstrucții, dar nu poți să îți vinzi golgheterului Romelu Lukaku și să nu îl înlocuiești.

Asta e o problemă foarte grava cu care se confrunta in acest moment in Premier League echipa Manchester United.


Trimiteți un comentariu